Hallo, ik ben Ingo
lid sinds April 2021
your image

Woonplaats: 's-Hertogenbosch

Geslacht: man

Leeftijd: 26

Ik ben Ingo, bijna 26 jaar en woon sinds anderhalf jaar in Den Bosch. Na COVID nu een beetje zat te zijn, lijkt het me leuk om mensen te leren kennen uit de buurt! Ik vind veel lekker en naast goed eten ben ik daarna ook altijd wel te porren voor een goed bordspel. Verder zou ik mezelf wel geeky noemen, weet ik wel het een en ander van tech en hoop ik een luchtige groep te kunnen vinden om naast eten ook andere leuke dingen mee te kunnen doen. Oh ja, en rode wijn is mijn favoriet!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik heb een dodelijk ernstige pinda-allergie en kan hele noten ook niet verdragen. Nuttige informatie om niet dood te gaan!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediƫnten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Familierecepten
Websites en Blogs
Mijn vrienden
Oproepen

Gezellig eten en borrelen met board games

Ingo, 's-Hertogenbosch
2021-04-21

Bekeken: 132

Aangemeld: 0

Gereageerd: 3

Hoi! Ik ben Ingo, bijna 26 jaar en ik woon sinds anderhalf jaar in Den Bosch. Door de winter en het geweldige coronavirus heb ik nog geen contacten op kunnen doen in de buurt. Ik zou het leuk vinden om nieuwe mensen te leren kennen die samen gezellig willen eten en de avond willen vullen met lekkere drankjes en leuke bordspellen; allemaal zoveel mogelijk op anderhalve meter :). Lijkt het je leuk? Stuur vooral een berichtje!

https://www.eetclub.nl