Hallo, ik ben Atossa
lid sinds May 2021
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 32

Mijn naam is Atossa, 30 jaar oud en woonachtig in Amsterdam. Ik ben werkzaam als projectmanager & yogadocente en volg momenteel een opleiding tot coach. Ik kan enorm genieten van koken en het uitproberen van nieuwe recepten. Ook houd ik ervan een hapje buiten de deur te eten en ben regelmatig te vinden in koffietentjes. . Verder vul ik mijn vrije tijd graag in met wandelen (bos/strand), hardlopen, yogales volgen, lezen, musea bezoeken en lekker borrelen. Het lijkt mij heel leuk nieuwe mensen te ontmoeten en samen te koken/borrelen/koffie drinken of af en toe eens een (vega) foodtour te doen door Amsterdam.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet voornamelijk vega, maar een visje kan er altijd in!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Mijn vrienden
Oproepen

Gezellige groep in Amsterdam

Atossa, Amsterdam
2022-03-22

Bekeken: 790

Aangemeld: 0

Gereageerd: 16

Hi allemaal, Inmiddels woon ik alweer 9 jaar met veel plezier in Amsterdam. De laatste tijd hebben veel van mijn vrienden de stad verlaten en ik mis het dan ook ontzettend om een leuk groepje mensen om mij heen te hebben met wie ik af en toe samen kan eten of een wijntje/koffietje kan doen. Ook vind ik het leuk om samen te wandelen of hardlopen.
Ik ben 30 jaar en werkzaam als projectmanager en yogadocente. Daarnaast volg ik momenteel een opleiding tot coach practitioner. Ik vul mijn vrije tijd graag in met yogalessen volgen, wandelen, hardlopen, fijne podcasts luisteren, de FLOW lezen, koffietjes drinken (+ cinnamon buns, die kunnen niet ontbreken!), films kijken en af en toe een museum bezoeken. Ik heb een brede interesse in psychologie en levensbeschouwing. 
Laat gerust een berichtje achter als het jou ook gezellig lijkt regelmatig met een groepje af te spreken in Amsterdam en samen leuke dingen te ondernemen.

https://www.eetclub.nl