Hallo, ik ben Merel
lid sinds June 2021
your image

Woonplaats: Utrecht

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 30

Hi! Ik ben Merel, 27 jaar en werkzaam als online redacteur. Ik heb afgelopen jaar mijn master Media & Creative Industries afgerond. Ik ben op zoek naar een gezellig groepje mensen om mee te koken en eten! Ik ben niet per se een hele goede kok, maar heb onwijs veel zin om nieuwe mensen te leren kennen! Zelf hou ik echt van borrelhapjes, simpele gerechten, tapas en comfort food, maar ben heel benieuwd naar nieuwe (simpele) gerechten en gezelligheid! Verder hou ik van het lezen van boeken en tijdschriften, Netflixen, hockeyen, gezellig borrelen met vriendinnen, social media en koffie wandelingetjes. Binnenkort samen borrelen?
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet voornamelijk vegetarisch, maar maak ook zeker wel eens een uitzondering :)
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik eet alles
Ik haal inspiratie uit...
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
Mijn vrienden
Oproepen

Nieuw eetclubje zoekt leuke man(nen)

Merel, Utrecht
2021-11-07

Bekeken: 389

Aangemeld: 0

Gereageerd: 3

Hoii leuke mannen van Utrecht!

Afgelopen maand heb ik samen met 6 anderen een gezellig eetclubje opgericht in Utrecht. We zijn momenteel met 5 meiden en 2 mannen en het lijkt ons leuk om ons eetclubje uit te breiden met nog een paar leuke mannen! Wij zijn allemaal rond de 25-30 jaar en werken al een tijdje. We zijn geen van allen sterrenkoks, maar vinden het vooral gezellig om hapjes te maken en samen te borrelen. De meesten van ons zijn vegetariƫr, maar dat is zeker geen vereiste. We proberen ongeveer 1x/2x per maand met elkaar af te spreken.

Lijkt het je gezellig om bij ons clubje te komen, stuur dan vooral een leuk berichtje. En wie weet zien we je bij de volgende eetclubavond!

Cheers!

https://www.eetclub.nl