Hallo, ik ben Machteld
lid sinds June 2021
your image

Woonplaats: Groningen

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 46

Koken is een van mijn grote passies. Het lijkt me super leuk via deze weg een kookclubje op te richten (m/v, 35-50 jaar). Iets ouder, iets jonger maar dit spreekt je aan? Geen probleem! Ik hou van diepgang, maar heb zeker ook een frivole kant. Een goed gesprek en humor gaan voor mij hand in hand. Kort iets over mij, zodat je een beetje een beeld krijgt (zonder mij in een hokje te plaatsen): natuur, tuinieren, kringloop, muziek luisteren en maken, dansen, actief, out of the box, weinig met social media meer met het echte leven, bewust, schoenentic terwijl ik het liefste op blote voeten loop.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet graag zo puur en gezond mogelijk (dus geen pakjes en zakjes) en weinig tot geen vlees (maar laat je daar niet door afschrikken, want een stukje biologisch vlees vind ik heerlijk) en experimenteer graag in de keuken (nieuwe recepten, fermenteren, wildplukken, voedingsmiddelen inzetten voor gezondheid en beauty).
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediƫnten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
Mijn vrienden
Oproepen

De kookclub

Machteld, Groningen
2021-06-27

Bekeken: 532

Aangemeld: 0

Gereageerd: 12

Koken is een van mijn grote passies. Het lijkt me super leuk via deze weg een kookclubje op te richten (m/v, 35-50 jaar). Iets ouder, iets jonger maar dit spreekt je aan? Geen probleem! Ik hou van diepgang, maar heb zeker ook een frivole kant. Heerlijk toch, tijdens een zelfgemaakt diner met elkaar te filosoferen over het leven om vervolgens te gieren van het lachen om een aanstekelijke grap. Ik eet graag zo puur en gezond mogelijk (dus geen pakjes en zakjes) en weinig tot geen vlees (maar laat je daar niet door afschrikken, want een stukje biologisch vlees vind ik heerlijk) en experimenteer graag in de keuken (nieuwe recepten, fermenteren, wildplukken). Kort iets over mij, zodat je een beetje een beeld krijgt (zonder mij in een hokje te plaatsen): natuur, tuinieren, kringloop, muziek luisteren en maken, dansen, actief, out of the box, weinig met social media meer met het echte leven, bewust, schoenentic terwijl ik het liefste op blote voeten loop.

https://www.eetclub.nl