Hallo, ik ben Romé van Vroonhoven
lid sinds August 2021
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 27

Hi! Ik ben Romé, 24 jaar en woon nu bijna anderhalf jaar in Amsterdam west. Ik werk als organisatieadviseur en vind het erg leuk om in mijn vrije tijd te koken en nieuwe recepten uit te proberen. Deze hobby delen met anderen is des te leuker! Daarom zoek ik een groepje om af en toe in het weekend gezellig mee te koken, borrelen en kletsen! Ook vind ik het leuk om te wandelen, sporten, naar het theater en de stad te verkennen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik lust vrijwel alles en vind het leuk om divers te kunnen koken, maar kan me ook aanpassen. De gezelligheid die ik in een eetclubje zoek, staat bij mij bovenaan.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Kooktijdschriften
Oproepen

Gezellig eetclubje in Amsterdam

Romé van Vroonhoven, Amsterdam
2021-08-08

Bekeken: 311

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hi! Ik ben Romé, 24 jaar en woon sinds anderhalf jaar in Amsterdam west. Ik ben net afgestudeerd van de UvA en werk momenteel als organisatieadviseur. Ik vind het erg leuk om in mijn vrije tijd lekker te koken / nieuwe recepten uit te proberen en zou deze hobby graag met gelijkgestemden delen, ook om wat nieuwe mensen te leren kennen. Het liefst vorm ik een eetclubje in Amsterdam om in het weekend af en toe gezellig mee te koken, borrelen, terrasjes te pakken, maar ook om te wandelen, sporten of de stad te verkennen mochten mensen daar voor open staan! Aan fijne gesprekken en een oprechte klik hecht ik veel waarde! Klinkt dit als muziek in je oren en lijkt het je leuk om te joinen? Stuur me dan gerust een berichtje of reageer hieronder. Liefs, Romé

https://www.eetclub.nl