Hallo, ik ben Sonja
lid sinds August 2021
your image

Woonplaats: Utrecht

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 29

Hoi Iedereen, mijn naam is Sonja! Geboren in Sneek, opgegroeid in Bodegraven, bachelor Bedrijfseconomie gedaan in Den Haag en daarna een master Accountancy in Groningen. Sinds september ben ik werkzaam bij KPMG in Utrecht. Daarnaast probeer sportief te zijn door middel van hardlopen, zwemmen en vanaf september weer kickboksen (in het verleden altijd gehockeyd). Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met vrienden en familie door middel van lekker wijntje en hapje. Ook bezoek ik graag andere steden, musea en ga ik graag op reis.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben een alleseter maar geen fan van doperwten/wortels uit blik en pannenkoeken. Wel erg fan van wijn en kaas!
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Sociale Media
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Twee Bourgondiƫrs zoeken andere levensgenieters!

Sonja, Utrecht
2021-08-23

Bekeken: 446

Aangemeld: 0

Gereageerd: 5

Hallo allemaal! Wij zijn Sonja en Jorinde en beide 26 jaar jong. Wij kennen elkaar van de middelbare school in Woerden en wonen sinds een tijdje nu beide in Utrecht/Maarssen. Hiervoor hebben wij beide in Den Haag gewoond en Jorinde in Amsterdam en Sonja in Groningen. Daarnaast is Jorinde werkzaam als video consultant en Sonja in accountancy. Verder proberen wij beide af en toe sportief bezig te zijn, maar het liefst zijn we aan het genieten van het leven met lekker eten en drinken.

Daarom lijkt het ons leuk om via deze weg wat nieuwe mensen en de omgeving beter te leren kennen. Wij zien dit als volgt voor ons:

- Vanaf september elke maand gezamenlijk een vaste avond samen eten waarbij iedereen op basis van een thema (Italiaans/Amerikaans/Aziatisch etc) iets mee neemt

- Daarnaast kan er gedurende de maand altijd voor wie zin heeft afgesproken worden om samen te sporten/wandelen/borrelen etc

- Voorkeur voor 23+ en werkenden in een groepje van 6/8 mensen

Spreekt jou dit aan? Stuur dan even een berichtje met wie je bent en je telefoonnummer, dan maken wij eind augustus even een groepsapp aan! Stuur ook gerust een berichtje als je nog vragen hebt! Hopelijk tot snel!

https://www.eetclub.nl