Hallo, ik ben Max Koers
lid sinds August 2021
your image

Woonplaats: Groningen

Geslacht: man

Leeftijd: 27

Ik heb de coronacrisis aangegrepen als een moment om wat veranderingen in mijn leven door te voeren. Vooral door het maken van bewustere en gezondere levenskeuzes zoals het aanpakken van mijn rookverslaving (tabak en wiet) en het minimaliseren van mijn vleesconsumptie. Het stoppen van mijn verslavingen betekende helaas ook dat veel mensen die nog altijd verslaafd bleven uit mijn leven zijn verdwenen. Mijn laatste joint is inmiddels al meer dan een jaar geleden en mijn laatste sigaret zo'n 9 maanden. Die periode heb ik gebruikt om naar binnen te duiken om erachter te komen wie ik nu eigenlijk ben en waar ik heen wil. Nu vind ik het tijd worden om ook weer naar buiten te kijken, mijn sociale omgeving te vullen met inspirerende personen met wie ik mijn interesses kan delen en van wie ik misschien het een en ander kan leren. Zelf doe ik aan yoga en hardlopen, ben ik een beetje een amateurfotograaf en start ik binnenkort met acteerlessen via de USVA. Ook houd ik ervan om foto's te maken en hoewel ik nu voornamelijk foto's maak met mijn mobiel, staat een mooie camera hoog op mijn wensenlijstje. Tot slot heb ik een passie voor muziek. Ik luister een breed scala aan genres, het liefst op vinyl en via vintage audio apparatuur.
Alles wat we moeten weten over jou?
Één van mijn huisgenoten rookt vast en de ander rookt 3 joints per dag, dus ik kan in principe prima dealen met rokers, maar ik heb het liever niet. Ik drink geen alcohol, meer vanuit gezondheidsoverwegingen gezien er nooit echt sprake is van een verslaving. You do you though Alergisch voor bananen, fuck my life
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

New start after covid

Max Koers, Groningen
2021-08-24

Bekeken: 311

Aangemeld: 0

Gereageerd: 1

Een crisis als corona kan een enorme wake-up-call zijn waarbij je je misschien opeens in een omgeving vind waar je je gewoon niet meer in thuis voelt. Het aanvullen van de sociale omgeving of het compleet opnieuw opbouwen daarvan kan heel erg lastig zijn, al helemaal in deze tijd. Zelf heb ik zit ik nu in zo'n situatie (zie mijn profiel) en als je je hierin herkent, dan kunnen we misschien een keer gezellig wat organiseren. Omdat gedeelde smart halve smart is, of gewoon voor de gezelligheid!

https://www.eetclub.nl