Hallo, ik ben Joost Koedijk
lid sinds August 2021
your image

Woonplaats: Utrecht

Geslacht: man

Leeftijd: 28

Hoi! Mijn naam is Joost en ik ben 26 jaar oud. Ik ben sinds een half jaar werkzaam als arts-onderzoeker in Utrecht en woon daar sindsdien ook. Omdat ik nieuw ben in deze stad zou ik graag nieuwe mensen leren kennen en het lijkt me leuk om dat via eetgroepjes te doen! Meer over mij: ik woon samen met een vriend en twee leuke katten, heb een vriendin, en ben graag sportief bezig. Het liefst boulder, wielren of hardloop ik. Verder lees ik graag van alles en nog wat. Ik ben altijd in voor spelletjes, dus dat lijkt me eventueel leuk om te combineren met het eten.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet vegetarisch (wel vis, dus officieel pescotarisch), maar ben absoluut niet moeilijk in het eten van hetzelfde gerecht zonder het vlees.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Oproepen

Boeken-/eetclub combinatie Utrecht

Joost Koedijk, Utrecht
2022-03-10

Bekeken: 441

Aangemeld: 0

Gereageerd: 5

Hoi allemaal, Ik zit al een tijdje op het idee te broeden om een boekenclub te starten waarbij we samen, eventueel onder het genot van een hapje en een drankje, maandelijks een boek lezen en dat met elkaar bespreken. Het lijkt me gaaf om zo mooie boeken tegen te komen en vooral te leren van de beleving van de ander. Dus: ik hoop dat we een groep van 3-6 mannen en vrouwen kunnen vinden die dit ook zien zitten. Leeftijd is bij voorkeur tussen de 25 en 35 jaar, maar wie weet matchen andere leeftijden ook heel goed! Qua type boek sta ik erg open: fictie/non-fictie kan beiden. Een aantal schrijvers/schrijfsters die mij aanspreken: Peter Buwalda, Sally Rooney, Benedict Wells, Haruki Marukami, en Bregje Hofstede. Hoe en wat kunnen we in overleg bespreken :-) Ik hoor het graag als je hier in geïnteresseerd bent! Groet, Joost

https://www.eetclub.nl