Hallo, ik ben Joost Koedijk
lid sinds August 2021
your image

Woonplaats: Utrecht

Geslacht: man

Leeftijd: 26

Hoi! Mijn naam is Joost en ik ben 26 jaar oud. Ik ben sinds een half jaar werkzaam als arts-onderzoeker in Utrecht en woon daar sindsdien ook. Omdat ik nieuw ben in deze stad zou ik graag nieuwe mensen leren kennen en het lijkt me leuk om dat via eetgroepjes te doen! Meer over mij: ik woon samen met een vriend en twee leuke katten, heb een vriendin, en ben graag sportief bezig. Het liefst boulder, wielren of hardloop ik. Verder lees ik graag van alles en nog wat. Ik ben altijd in voor spelletjes, dus dat lijkt me eventueel leuk om te combineren met het eten.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet vegetarisch (wel vis, dus officieel pescotarisch), maar ben absoluut niet moeilijk in het eten van hetzelfde gerecht zonder het vlees.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediƫnten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Oproepen

Mannen gezocht voor gemixte eetgroep in Utrecht

Joost Koedijk,
2021-09-07

Bekeken: 44

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hoi allemaal! Naar aanleiding van mijn eerdere oproep en de (vrouwelijke) aanmeldingen, plaats ik nu een oproep voor het vinden van 2-3 mannen. Korte samenvatting: Gemixt eetgroepje voor mensen in leeftijd van 24-30 jaar in de buurt van Utrecht. Streven is 1x per maand lekker eten met elkaar en voor wie wil vaker wat leuks doen samen. Ben jij de man die we zoeken? Stuur me een berichtje!

Utrechtse eters gezocht! (Mannen gezocht!)

Joost Koedijk, Utrecht
2021-09-04

Bekeken: 230

Aangemeld: 0

Gereageerd: 5

Hoi! Mijn naam is Joost en ik ben 26 jaar oud. Na een studie in Maastricht ben ik een half jaar geleden in Utrecht komen wonen. Vandaag ontdekte ik eetclub.nl en het lijkt me erg leuk om via dit platform nieuwe mensen te leren kennen. De oproep van Sonja en Jorine (Twee bourgondiƫrs..) sprak mij enorm aan, maar helaas zat die groep al vol. Vandaar mijn oproep om te kijken of we een nieuwe groep op kunnen starten. Het concept zal daarmee ook vergelijkbaar zijn:

- Ca. 1 keer per maand samen eten waarbij iedereen of een gedeelte van de personen een maaltijd volgens een bepaalde keuken organiseert

- Gedurende de maand kan er voor wie zin heeft worden afgesproken om samen te sporten/wandelen/borrelen etc.

- Voorkeur voor 23+ en werkenden in een groepje van 6-8 mensen

Als dit je aanspreekt, stuur dan een berichtje met informatie over jezelf en je telefoonnummer. Bij voldoende interesse maak ik een groep aan en kunnen we de eerste bijeenkomst plannen. Voor meer informatie over mij kan je een kijkje nemen op mijn profiel. Hopelijk tot snel!

https://www.eetclub.nl