Hallo, ik ben Thom
lid sinds August 2021
your image

Woonplaats: Amersfoort

Geslacht: man

Leeftijd: 27

Hoi allemaal, ik ben Thom, bijna 28 en woon al weer meer dan een jaartje in Amersfoort. Ik ben hier ook geboren, maar lange tijd elders gewoond (Zeist, opgegroeid, en Leiden, studententijd) en nu weer terug in het mooie Amersfoort. Ik houd van lekker eten, wijntjes drinken, borrelen, spelletjes en goeie gesprekken voeren (politiek, filosofie, maar ook gewoon over het nieuws). Vooral fan van Italiaans en Aziatisch eten en vind het ook leuk met dat soort gerechten te experimenteren, maar ik vind dat voor mijzelf alleen koken niet zo leuk en alleen eten ook niet. Hier nog niet echt een lokale vriendenkring om dingen mee te ondernemen en dit lijkt me wel een leuke manier om dat te vinden! Beetje een lang verhaal maar ben je ook aan het einde van je studie/net gestart met werken en in de leeftijdscategorie 20-30 en met vergelijkbare hobbies? Laat dan wat van je horen!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik maak eigenlijk nooit ‘Hollandse pot’ dus Aardappelen, groente en vlees (vind ik ook niet echt lekker). Ik ben wel echt een vleesliefhebber, en ben (al zeg ik het zelf) best goed in allerlei soorten pasta, Indisch stoofvlees, Roti en dat soort gerechten! Verder geen allergieën, maar Koriander smaakt mij naar zeep, dus geen fan van
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Topkoks
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Borrelen, eten en gezelligheid

Thom, Amersfoort
2021-08-29

Bekeken: 118

Aangemeld: 0

Gereageerd: 3

Hoi allemaal, ik ben Thom, bijna 28 en woon al weer meer dan een jaartje in Amersfoort. Ik ben hier ook geboren, maar lange tijd elders gewoond (Zeist, opgegroeid, en Leiden, studententijd) en nu weer terug in het mooie Amersfoort! Ik houd van lekker eten, wijntjes drinken, borrelen, spelletjes en goeie gesprekken voeren (geschiedenis, politiek, filosofie, sport, maar ook gewoon over het nieuws) en zoek mensen die dat ook leuk vinden en dat af en toe samen willen doen! :) Ik ben zelf vooral fan van Italiaans en Aziatisch eten en vind het ook leuk met dat soort gerechten te experimenteren, maar ik vind dat voor mijzelf alleen koken niet zo leuk en alleen eten ook niet. Hier nog niet echt een lokale vriendenkring om dingen mee te ondernemen en dit lijkt me wel een leuke manier om dat te vinden! Ben je ook aan het einde van je studie/net gestart met werken en in de leeftijdscategorie 20-30 en met vergelijkbare hobbies of interesses? Laat dan wat van je horen! Ik sta er ook voor open om eens te borrelen of uit te gaan en wie weet wat er allemaal uit komt ;-)

https://www.eetclub.nl