Hallo, ik ben Martje
lid sinds September 2021
your image

Woonplaats: Den Haag

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 32

Hoi, mijn naam is Martje en ik woon sinds kort in Den Haag. Ik hou heel veel van lekker eten en het lijkt me leuk om ook wat meer te experimenteren in de keuken. Verder speel ik graag viool, hou ik van natuur, bezoek ik graag musea en lees ik graag boeken en kranten. Ik doe ook graag spelletjes en ik hou van gezelligheid :)
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet bij voorkeur vegetarisch maar ik vind het soms te moeilijk om een goed klaargemaakt stuk vlees te laten staan. Ik kook zelf daarom bijna uitsluitend vegetarisch en vind het ook leuk om veganistische recepten te proberen. Een vegetarier zonder principes dus..
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediƫnten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Vegetarische wereldkeuken eetclub

Ma

Martje, Den Haag
2021-09-25

Bekeken: 108

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hoi, Mijn naam is Martje, 32 jaar en ik woon sinds kort in Den Haag. Het lijkt mij heel leuk om zowel nieuwe mensen als nieuwe recepten te leren kennen met een eetclub! Ik ben zelf dol op exotische gerechten en producten vanuit de hele wereld (en dat mag van mij ook best pittig zijn). Daarnaast eet ik het liefst vegetarisch: een vegetarische wereldkeuken eetclub zou voor mij daarom een top combinatie zijn! Ik ben daarnaast ook in voor gezelligheid: een drankje op een terras, cultuur bezoek of spelletjes avonden, maar dat komt vast als we elkaar wat beter hebben leren kennen. Ik hoop dat mijn oproep mensen aanspreekt :)

https://www.eetclub.nl