Hallo, ik ben Laura
lid sinds February 2022
your image

Woonplaats: Arnhem

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 34

Hoi, ik ben Laura, 32 jaar oud en woon sinds kort samen met mijn vriend in Arnhem. We komen beiden uit Groningen, maar mijn vriend heeft een baan aangeboden gekregen hier in Arnhem en ik ben met hem mee gegaan. Samen een nieuw avontuur in een nieuwe stad! We wonen samen met onze 2 katten en een hond. Ik ben momenteel op zoek naar werk in de horeca. Afgelopen 12 jaar heb ik in een restaurant gewerkt in Groningen en heb erg veel zin in een leuke nieuwe plek vinden hier. In mijn vrije tijd hou ik erg van wandelen met mijn hondje, afspreken met vrienden, bordspelletjes, lezen en poolen. Voor Corona ging ik ook graag af en toe op stap of lekker terrasjes pakken. Hopelijk kan alles gauw weer! Het lijkt me erg leuk om in deze omgeving mensen te leren kennen om leuke dingen mee te doen! Groetjes
Alles wat we moeten weten over jou?
Aangezien ik in de horeca heb gewerkt altijd ben ik niet echt heel actief in de keuken in mijn vrije tijd. Maar in lust alles en kan recepten goed volgen als het moet ;)
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Oproepen

Nieuwe mensen leren kennen onder het genot van een hapje en drankje

Laura, Arnhem
2022-02-09

Bekeken: 524

Aangemeld: 0

Gereageerd: 4

Hoi allemaal, Ik ben Laura, 32 jaar en net naar Arnhem verhuisd. Of beter gezegd ik zit nog midden in de verhuizing. Mijn vriend woont nu al een paar weken hier in Arnhem, maar ik ben tot nu toe alleen nog maar mijn weekenden hier te vinden omdat ik nog tot het einde van deze maand in Groningen werk. Maar over 3 weekjes is het zover, dan ga ik na het weekend niet meer terug maar blijf ik lekker hier. Een spannend nieuw avontuur in een nieuwe stad. Wat het voor mij extra spannend maakt is dat ík naast dat ik Arnhem als stad nog helemaal niet ken ook nog helemaal geen sociale contacten heb hier. Vandaar dat ik me op deze site heb aangemeld en dat het me erg leuk lijkt om via deze weg mensen te leren kennen. Het lijkt me leuk om een groepje bij elkaar te krijgen om leuke activiteiten mee samen te kunnen doen. Daarbij sta ik open voor van alles: gezellig kletsen en theedrinken, wandelen, terrasjes pakken, spelletjes avonden of lekker uit eten of bij elkaar eten. Lijkt dit iemand wat?

https://www.eetclub.nl