Hallo, ik ben Silke
lid sinds March 2022
your image

Woonplaats: Nijmegen

Geslacht: vrouw

Hai allemaal, ik ben Silke, 27 jaar en ik woon al 7 jaar met veel plezier in het mooie Nijmegen. Hoewel ik zeker geen sterrenchef ben, lijkt het mij top om met een nieuw clubje gezellig te koken en eten, te borrelen, terrassen uit te testen of een feestje op te zoeken. Ik hou van sporten (ook beginnende wielrenner, hi!), reizen, en heb zin om mijn vertrouwde kring verder uit te breiden met frisse gezichten en nieuwe verhalen. Ben jij hier ook voor te porren, stuur mij dan een berichtje!
Alles wat we moeten weten over jou?
Dol op alle groentes (rondje markt is voor mij in het weekend vaste prik) en ik eet heel weinig vlees, maar van een goed stukje op z'n tijd kan ik zeker genieten. Ik probeer graag onbekende speciaalbiertjes uit en een lekker glas wijn met wat hapjes in de zon is ook nooit verkeerd. Last but not least: altijd een toetje.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Oproepen

Eet-/borrelclub Nijmegen

Si

Silke, Nijmegen
2022-03-28

Bekeken: 608

Aangemeld: 0

Gereageerd: 10

Hai allemaal, er zijn hele leuke berichten op mijn oproep gekomen dus ik heb 'm nu even aangepast en het oorspronkelijke bericht verwijderd (de hele oproep verwijderen lukt namelijk niet). Groetjes! 

https://www.eetclub.nl