Hallo, ik ben Kayley
lid sinds May 2022
your image

Woonplaats: Groningen

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 28

Na een aantal keren verhuisd te zijn ben ik nu gesetteld in Groningen. Ik hou ontzettend veel van eten. Lekker nieuwe gerechten proeven in restaurantjes, zelf uren in de keuken staan en dineetjes houden vind ik super leuk. Dessert sla ik liever niet over, dus gelukkig vind sport ik ook heel graag. Voor nieuwe avonturen sta ik altijd open, in life en in de keuken!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik heb geen allergieën en geen speciaal dieet... Er zijn een aantal groentes die niet mijn favoriet zijn, maar wie weet haalt iemand mij met een nieuw recept wel over.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Ik haal inspiratie uit...
Familierecepten
Sociale Media
Mijn reizen
Oproepen

Foodies gezocht!

Kayley, Groningen
2022-06-17

Bekeken: 690

Aangemeld: 0

Gereageerd: 8

Hoi allemaal! Ik ben afgelopen zomer verhuisd naar Groningen, maar heb nog niet echt de kans gehad nieuwe mensen te leren kennen. Nou zijn eten en lekker in de keuken experimenteren twee van mijn lievelings dingen om te doen, dus hoop ik via de eetclub nieuwe mensen te ontmoeten die dit ook leuk vinden. Ik vind het verder leuk om nieuwe restaurantjes/bars te bezoeken, te borrelen en ben ik aan het oefenen om zelf lekker cocktails te maken. Lijkt dit jou ook leuk, stuur mij dan gerust een berichtje :)

https://www.eetclub.nl