Hallo, ik ben Kim
lid sinds May 2022
your image

Woonplaats: Arnhem

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 26

Hi, ik zal mij even proberen voor te stellen, zie het is niet altijd makkelijk om zo’n tekst te bedenken hè! Mijn naam is Kim, ik ben 24 jaar en woon al sinds mijn 1e dag in Arnhem. Deze site is op mijn pad gekomen en ik dacht, waarom niet? Het lijkt mij erg leuk om mensen uit de omgeving te leren kennen en zo een ‘clubje’ op te richten. Ik hou bijvoorbeeld superveel van Koffie maar ook van thee of cocktails! Het lijkt mij dan ook gezellig om met een paar meiden (en/of jongens) af te kunnen spreken om gezellig uit eten te gaan, thuis te kokerellen (trust me, I need inspiration!), bakken, lekker terrasje pakken, picknicken of wat dan ook! Verder heb ik veel intresse in de Luchtvaart en hoop ik one day aan de slag te kunnen in deze mooie branche! Bijna zelfsprekend, maar ik hou er van om dagjes weg te gaan of een weekend of echte vakantie. Ik maak geen grap als ik zeg dat als ik terug kom van vakantie, het liefst weer ergens heen ga! verder hou ik van creatieve dingen. Tegenwoordig probeer ik bezig te zijn met Photoshop en wil ik er graag meer op uit met mijn camera!
Alles wat we moeten weten over jou?
Wat eten betreft…. Ik ben denk ik vrij basic. Ik ben oprecht al blij met iets simpels. Ik eet wel vlees, maar vrij weinig! Daarnaast eet/drink ik amper melk producten, onder andere omdat ik dat gewoon noet lekker vind
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
Oproepen

Gezelmozzarel met of zonder (Vega)frikandel!

Kim, Arnhem
2022-05-28

Bekeken: 410

Aangemeld: 0

Gereageerd: 4

Hoi! Ik ben Kim, 24 jaar oud en ik woon in Arnhem. Sinds kort ben ik samen met mijn vriend naar het Centrum verhuisd. Ondanks dat ik al mijn hele leven in Arnhem woon, wonen mijn vriendinnen helaas niet zo 1..2..3.. in de buurt. Daarbij heeft iedereen een druk leven en is het moeilijk om zo af te spreken. Vandaar deze oproep! Het lijk mij leuk om een paar nieuwe meiden (en/of jongens) te leren kennen uit de omgeving Arnhem. Ik zou het gezellig vinden om met dit clubje regelmatig af te kunnen spreken. Een etentje of even een terrasje pakken, dat is toch gezellig?! Misschien een leuke bijeenkomst: Zelf vind ik fotografie ook top! Ik zou graag meer met mijn camera op pad gaan. Oja, thuis bakken of kokkerellen is natuurlijk ook fun! Of je nu veggie/vega bent of van alles eet. Je bent welkom!

https://www.eetclub.nl