Hoi! Wij zijn Maud en Erik: collega's en kookliefhebbers. Naast werkzaken gaan onze gesprekken vooral over: 1. het feit dat we te weinig kookboeken hebben; 2. Waar we dit weekend (weer) gaan eten. En 3, wat we deze avond weer op tafel gaan toveren. Een tijdje geleden zijn we tot de conclusie gekomen dat we niet genoeg proefkonijnen hebben. Én, niet geheel onbelangrijk: dat we nóg meer en nóg beter willen leren koken. Hoe we dat willen bereiken? Heel simpel: door een kookclubje op te richten. Volgens ons is dit dan ook het perfecte platform daarvoor. Maar oké: nog even over ons. Wij wonen allebei in Nijmegen, zijn 23 en 24 jaar oud, werken bij hetzelfde bedrijf, houden van koken en ook zeker van een drankje (met of zonder eten)! Onze helden zijn: Sergio Hermans (voor de uitgebreidere diners), Jamie Oliver (voor de snelle avondmaaltijd) en natuurlijk Jonnie boer. Bij die laatste wilden we graag in de leer, tot hij besloot zijn atelier dicht te gooien, daarom: enlighten us! Wil(len) jij / jullie graag meer leren en bovendien eens in de zoveel tijd een gezellig avond? Sluit je dan bij ons aan!