Hallo, ik ben Charlotte
lid sinds September 2022
your image

Woonplaats: Den Haag

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 40

Ik vind het heerlijk om recepten te zoeken en nieuwe gerechten uit te proberen. Het lijkt me leuk om die passie met anderen te delen en te leren van anderen. Ik kook vaak met (biologische) groenten uit het seizoen, die ik dan probeer te verwerken in allerlei wereldgerechten. Naast koken en eten hou ik van muziek, vogels/natuur en wandelen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik kook en eet vegetarisch, liefst biologisch en met in de basis lokale producten in internationale gerechten. Maar ik sta ook altijd open voor nieuwe ontdekkingen!
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
TV-programma’s
Mijn reizen
Oproepen

Vegetarische eetclubbers gezocht! :-)

Charlotte, Den Haag
2022-09-23

Bekeken: 228

Aangemeld: 0

Gereageerd: 4

Hoi, wij zijn Charlotte (38) en Rob (32), wonen in Den Haag en houden beiden van lekker vegetarisch eten en koken zoals uit de midden-oosterse, indiase en mexicaanse keuken. Het lijkt ons leuk om deze hobby met anderen te delen en 1 keer in de maand samen te koken en te eten. Naast eten en koken houden we ook van wandelen, natuur, muziek maken en spelletjes, dus daar zijn we ook altijd voor in ;-) We horen graag van je als je interesse hebt! We zijn op zoek een groep van in totaal 4-6 mensen maar dat konden we niet invullen ;-)

https://www.eetclub.nl