Hallo, ik ben Bonnie en Martijn
lid sinds June 2024
your image

Woonplaats: Den Bosch

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 30

Samen met mijn vriend Martijn (29) woon ik in het bourgondische 's-Hertogenbosch. We houden beiden van goed eten, een lekker wijntje en gezellige bordspelletjes. We zijn op zoek naar gezellige mensen om dit samen mee te doen! We wonen nu bijna 2 jaar in Den Bosch en we willen graag nog heel veel leuke plekken in Den Bosch ontdekken, het liefst samen met andere Bosschenaren! Daarnaast zijn we ook lekker sportief en zeker ook in voor een leuke sportieve activiteit, zoals een potje padel bijvoorbeeld :)
Alles wat we moeten weten over jou?
Wij eten vrijwel alles en vinden het leuk om nieuwe dingen te proberen. Tapas en de zuid Europese keuken ligt ons het meest, maar we houden ook zeker van sushi. Oftewel: hele brede smaak en staan open voor vrijwel elke keuken. Als het lekker weer is, kunnen we ook buiten koken op onze zelfgemaakte bbq!
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Oproepen

Wie is er in voor een hapje, drankje en gezelligheid in Den Bosch?

Bonnie en Martijn, Den Bosch
2024-06-11

Bekeken: 123

Aangemeld: 0

Gereageerd: 2

Wij zijn Bonnie (30) en Martijn (29) en wonen nu bijna 2 jaar in het bourgondische ‘s-Hertogenbosch. We houden beiden van goed eten, een lekker wijntje en gezellige bordspelletjes. We zijn op zoek naar leuke mensen om dit samen mee te doen! We houden allebei erg van koken, maar zijn niet op zoek naar een echte eetclub die iedere week bij elkaar komt om hoogstaand te koken. Het gaat ons vooral om het leren kennen van nieuwe mensen en gezellig borrelen, soms koken, samen eten en gezelligheid (thuis of in de stad). Voor ons is de stad toch nog steeds vrij nieuw en we zouden graag leuke restaurantjes en kroegjes ontdekken om de Bossche bourgondische sfeer te proeven, het liefst met andere Bosschenaren. Daarnaast zijn we ook sportief en op zoek naar mensen om regelmatig in Den Bosch een sportieve activiteit mee te doen, zoals bijvoorbeeld padel

https://www.eetclub.nl