Hallo, ik ben eten_lover
lid sinds mei 2014
your image

Geslacht: vrouw

Ik houd van nieuwe mensen leren kennen. Ik vind dat samen van eten genieten is een perfecte manier om nieuwe mensen te leren kennen. En uiteindelijk hopelijk elkaar regelmatig ontmoeten, gezellig kletsen/discussiëren, en tuurlijk samen genieten van onze kookkunsten.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben gek van dim sum! Ik houd niet echt van rucola, een klein beetje is prima maar niet veel aub.. ;) en zoete gerechten is niet mijn smaak behalve toetjes tuurlijk! ;)
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
Mijn vrienden
Oproepen

Laagdrempelige kookclub zoekt een man/een vrouw

eten_lover , Amsterdam
2018-04-21

Bekeken: 242

Aangemeld: 0

Gereageerd: 1

Onze eetclub bestaat uit mannen en vrouwen (leeftijd 40-50). We komen ongeveer één keer per twee/drie maanden bij elkaar thuis om gezellig met elkaar van gedachten te wisselen over allerlei onderwerpen onder het genot van een hapje en drankje. De gastvrouw/man verzorgt het menu en de bereiding. De rest schuift aan. Elke host bepaalt zelf wat en hoeveel er op tafel komt. Dit kan een drie-gangendiner zijn met bijpassende wijn en tafelschikking, maar ook een stapel pannenkoeken geserveerd op plastic borden en gegeten op de bank. Het gaat dus niet om het beoordelen van wijn en spijs, maar om de samenkomst van verschillende mensen die er een gezellige avond van maken.  

Ben je een gezellige persoon woonachtig in de omgeving van Amsterdam die graag deelneemt aan een laagdrempelige eetclub? Dan stuur maar een bericht naar mmsagnes@hotmail.com . Een stel is ook welkom. Ter info, we zijn NIET een vegan/vegetarische eetclub.

LET OP: we krijgen niet een automatisch bericht van Eetclub website als we een nieuwe reactie krijgen. Je krijgt ook niet een automatisch bericht van de website als we jouw bericht hebben beantwoordt.

https://www.eetclub.nl

Samen restaurants uitproberen in Amsterdam en elkaar inspireren?

Mi

Miranda, Amsterdam
2018-03-16

Bekeken: 311

Aangemeld: 10

Gereageerd: 0

Net vanuit Eindhoven naar Amsterdam verhuisd voor werk! Ik ben Miranda, 36 jaar en heb zin om met een clubje hoog-opgeleide dames en heren (28-40 jaar) restaurants uit te proberen in Amsterdam. Wie is er nog meer bezig met sporten, zelfontwikkeling, reizen, carriere, maar ook gewoon met een biertje/gin-tonic chillen met vrienden? 

Ps zet gelijk je mobiele nr bij je bericht, zodat ik je kan berichten als je bent toegevoegd! We krijgen nl niet automatisch bericht op deze website wanneer je geinteresseerd bent, jij dus ook niet als je geaccepteerd bent! ;-)