Hallo, ik ben Edward
lid sinds januari 2016
your image

Woonplaats: Arnhem

Geslacht: man

Leeftijd: 48

Verhuisd naar Arnhem eind 2015. Op zoek naar nieuw contacten op een laagdrempelige manier. Dol op lekker eten, drinken en koken. Benieuwd naar nieuwe verhalen en mooie gesprekken.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik woon in een prachtig huis in de oude st. Jansschool in Arnhem Noord, Vader van 2 (puber) zoons en gelukkig getrouwd met Eva. Ik vind heerlijk om te koken en dit zo te plannen dat er genoeg tijd over blijft om lekker aan tafel te kletsen. Dol op mooie wijn/spijs combinaties en wat dat met je smaak doet. Ik tracht met enige regelmaat een ronde te rijden op de mountainbike om de kilo\'s enigszins te beperken. Een hectische en drukke baan die veel van mij vraagt maar ook veel energie oplevert. Begin 2016 lid van een erg gezellig eetclubje en dat smaakt naar meer! Schroom niet om met ons contact op te nemen, we zien er naar uit om nieuwe contacten op te doen.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Ik ben dol op koken met ingredi├źnten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Kooktijdschriften
Mijn vrienden
Oproepen

Onze \\\\\\\"eetclub vrienden\\\\\\\" in de omgeving van Arnhem

Edward, Arnhem
2018-11-04

Bekeken: 1078

Aangemeld: 3

Gereageerd: 0

Vorig jaar vanuit Krommenie Noord-Holland naar Arnhem verhuisd. Inmiddels nemen wij al deel aan een eetclub (Apeldoorn/Deventer) dit bevalt uitstekend. Eva (49) en ik zijn nieuwsgierig naar de mensen in onze directe omgeving en hopen meer nieuwe contacten op te doen. Wij vinden het allebei erg fijn om te koken, te tafelen en leuke gesprekken te hebben. We laten ons graag culinair verwennen met mooie eerlijke gerechten of een goed verhaal. Dit doen we bij voorkeur zonder onze puberzonen van 16 en 14. Woorden die bij ons passen, boretti, wijn, Frankrijk, tuinieren, Eva klassiek, ik zo'n beetje alles aan muziek (op dit moment Carla de Breij :-)), gitaar, hard werken en Eva net gestart in een nieuwe baan, lachen, wandelen, direct, enthousiast en pluk de dag! Op zoek naar mensen die net zo enthousiast van een goed glas wijn kunnen worden. Geen voorkeur voor een bepaald soort gerechten, we zijn in voor praktisch alles van een stampotje tot een langzaam gegaard lamsbout ......... Het lijkt ons leuk om eens in de 4 tot 6 weken samen te tafelen. Tot nu toe zijn wij het gewend dat degene kookt die de gasten ontvangt, dit kan natuurlijk ook anders.

Nieuwe eetclub Arnhem zoekt nieuwe deelnemers (30/40/50-ers)!

Edward, Arnhem
2018-11-04

Bekeken: 243

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Eva en ik zijn nieuwsgierig naar de mensen in onze directe omgeving en hopen meer nieuwe contacten op te doen. Wij vinden het allebei erg fijn om te koken, te tafelen en leuke gesprekken te hebben. We laten ons graag culinair verwennen met mooie eerlijke gerechten of een goed verhaal. Woorden die bij ons passen, boretti, wijn, Frankrijk, tuinieren, Eva klassiek, ik zo'n beetje alles. Wij zijn op zoek naar mensen die net zo enthousiast van een goed glas wijn kunnen worden. Geen voorkeur voor een bepaald soort gerechten, we zijn in voor praktisch alles van een stampotje tot een langzaam gegaard lamsbout ......... Het lijkt ons leuk om eens in de 4 tot 6 weken samen te tafelen. 

https://www.eetclub.nl