Hallo, ik ben Alexandra
lid sinds March 2017
your image

Woonplaats: Leerdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 29

Hooi, Mijn naam is Alexandra en ik woon sinds kort samen met mijn vriend Ewoud in Leerdam. Het lijkt ons leuk om samen bij een kookclub aan te sluiten. Man, vrouw, echte foodies en noem het maar op. Wij horen graag van jullie ;)
Alles wat we moeten weten over jou?
Geen olijven
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
TV-programma’s
Kooktijdschriften
Oproepen

Eetclub (omgeving Leerdam, Gorinchem etc)

Alexandra,
2021-02-22

Bekeken: 98

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hi, Wij zijn Ewoud (32) en Alexandra (29) en wonen in Leerdam. Ondanks dat de chocolade verslaving in de ontkenningsfase zit koken of bakken wij met chocolade. Verder zijn wij gek op reizen en het eten van verschillende wereldkeukens te ontdekken. Ben jij iemand die met ons een eetclub zou willen starten/ het leuk lijkt om te onder het genot van een borrel te praten over goed eten/ samen te koken? Stuur ons een berichtje!Ideaa

https://www.eetclub.nl

Kookclub 20 - 30\\\'ers in Den Bosch (en omgeving)

Ja

Jaimy, 's-Hertogenbosch
2019-05-20

Bekeken: 566

Aangemeld: 6

Gereageerd: 3

Beste allen,

Ik ben 25 jaar oud en woonachtig in Den Bosch. In mijn vrije tijd kickboks ik en ga ik naar salsafeestjes.

Het lijkt me gezellig om met een compact groepje van 4 - 10 mensen voor elkaar te koken en recepten uit te wisselen. Dit kan bijvoorbeeld eens in de maand op een woensdagavond. (avond nog te bepalen)

Mocht je interesse hebben dan kan je je via deze oproep aanmelden.

 

Eetclub Utrecht, De Bilt en omstreken, 25 jaar en > :-)

Edith van Munster, De Bilt
2017-07-06

Bekeken: 524

Aangemeld: 6

Gereageerd: 1

Hallo allemaal. Wij zijn Rik (24) en Edith (31), net verhuisd van Zeist (waar we ook nog niet zo heel lang woonden) naar De Bilt om dichterbij het mooie Utrecht te wonen. Nu zijn wij nog redelijk vers van de pers in deze buurt en lijkt het ons erg leuk om via deze weg mensen te leren kennen en onze "eetpassie" en onze Brabantse gezelligheid met jullie te delen. :-) Wij zijn geen "ordinary couple" en houden ervan om te blenden met verschillende mensen in een diverse groep. 

Vooral Aziatische en Italiaanse recepten maken we graag, maar eigenlijk eten we gewoon van alles wat. Om een beetje op de wereld te passen proberen we niet al te veel vlees te eten. Dat neemt niet weg dat een lekkere zomerse bbq op zijn tijd gewoon moet kunnen. ;-) 

 

Eetsociëteit gezocht (20+, 30+)

Ma

Marijn, Utrecht
2017-03-19

Bekeken: 220

Aangemeld: 4

Gereageerd: 0

Hallo! 

Sinds kort woon ik in een leuk appartementje in Utrecht. Ein-de-lijk een beetje ruimte om te koken. Ja. Leuk. Maar niet in mijn eentje. Daarom ben ik op zoek naar drie keukengoden/-godinnen of ultranoobs zoals ik, om ongeveer één keer in de maand samen mee te koken. Of gewoon ergens een happie eten. Of dat iedereen iets meebrengt omdat ik in ieder geval nog niet gewend ben om voor meer man te koken. 

Wat ik kan bieden: een bescheiden appartementje om bijeen te komen. Eettafel met maarliefst 4 stoelen en beperkte ruimte (vandaar het liefst een groep van maximaal 4 man). Kaarslicht. Balkon waar ongeveer tweeënhalf persoon op kan. Gregory Porter of Joe Jackson op de achtergrond. Een Playstation. Frisse salades en frietjes uit de oven. Heel veel flauwe grappen.

Man of vrouw, dik of dun, hoofddoek of beanie, omnivoor of herbivoor: alles is welkom. Ben benieuwd naar de aanmeldingen. Niet allemaal tegelijk.

Groet!