Hallo, ik ben Diederik
lid sinds mei 2017
your image

Woonplaats: Utrecht

Leeftijd: 36

Hoi :)
Alles wat we moeten weten over jou?
..
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Sociale Media
TV-programma’s
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Gezellig eetclubje in Utrecht (Leidsche Rijn)

Diederik, Utrecht
2019-02-03

Bekeken: 94

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

Hi!

Binnenkort verhuis ik naar Leidsche Rijn met partner, dochter(2) en kat. Het lijkt me leuk om daar een gezellig clubje te starten om samen te eten en/of uiteten te gaan. Het gaat me niet perse om het koken, maar meer om de gezelligheid! Lekker eten, en kletsen met een wijntje erbij! Of een koffietje als dochterlief naar de peuterspeelzaal is :)

lijkt jou dit ook gezellig? Stuur me dan een appje! 0618296009

Groet,

Diederik

https://www.eetclub.nl

Jamjamjam!

Roosmeurs, Utrecht
2018-06-21

Bekeken: 683

Aangemeld: 18

Gereageerd: 4

Joe allemaal! 

Een gezellig, informeel en smakelijk kookclubje, wie wil dat nou niet!

Ik wel, ik ben Roos, 25 jaar oud en onlangs het Utrechts avontuur aangegaan. Met een leuk huisje, een fijne baan als juf en hopelijk met een gezellig kookclubje zit ik wel gebakken!

Het lijkt me gezellig om nieuwe mensen te ontmoeten, gezellig te kokkerellen en natuurlijk te kunnen proosten met een lekker wijntje! Ik hoop jullie ook!

Heb jij het kookclubje dat ik zoek, of mag ik de oprichter zijn van een nieuwe club (doe ik graag!) dan hoor ik jullie! 

Groetjes, 

Roos 

nieuwe restaurants in Amsterdam ontdekken

Me

Melanie, Amsterdam
2018-01-11

Bekeken: 198

Aangemeld: 11

Gereageerd: 0

Hoi allemaal! Ik ben Melanie, 23 jaar. Ik woon nog niet in Amsterdam, maar ben er wel vaak te vinden door relatie en werk. Ik zou het heel leuk vinden om deze stad wat beter te leren kennen en dan met name de restaurants! Het zou mij dus leuk lijken om met een groep mensen bijvoorbeeld 1x per maand uit eten te gaan en zo steeds iets nieuws te ontdekken en ook nieuwe mensen te ontmoeten!

Dus lees je dit en denk je: ik wil ook nieuwe plekken in Amsterdam met nieuwe en gezellige mensen leren kennen? En ben je ongeveer tussen 22-32 jaar? Stuur dan vooral even een bericht!

Gezocht mannen 28-38 jaar in Amsterdam Zuid

Ma

Marcella, Amsterdam
2017-08-24

Bekeken: 160

Aangemeld: 1

Gereageerd: 1

Recent hebben we een eetclub opgericht met 8 meiden. We doen diverse uitjes: drankjes doen, hapje eten, festivals bezoeken e.d. 

Aangezien onze bestaande eetclub alleen bestaat uit meiden, zoeken we nu mannen die het leuk vinden om nieuwe mensen te leren kennen in de omgeving van Amsterdam / Amsterdam Zuid. We zijn benieuwd of er ook mannen zijn op dit platform. Zo houden we de groep divers :-) 

 

Ontdek nieuwe restaurants in Amsterdam

Carolien,
2017-12-16

Bekeken: 167

Aangemeld: 4

Gereageerd: 2

Hi! Ik werk sinds september in het centrum van Amsterdam. Ik zou graag de restaurants daar wat beter willen leren kennen en ongeveer 1x per 1-2 maanden uit willen gaan eten. De ene keer Mexicaans, dan weer Italiaans of Thais. Steeds iets nieuws! Ik zou dit graag op een doordeweekse dag na het werk willen doen, al kan af en toe in het weekend ook natuurlijk. 

Wil jij ook nieuwe, gezellige plekken in Amsterdam leren kennen? Stuur dan even een bericht met je nummer, dan kunnen we in contact komen! 

 

Eetclub 25+ omgeving Amsterdam of Utrecht

Lianne,
2017-05-05

Bekeken: 154

Aangemeld: 9

Gereageerd: 0

Op zoek naar een leuk eet-/borrel clubje in de omgeving Amsterdam en/of Utrecht! Ik (28) woon zelf in omgeving Amsterdam, maar werk in omgeving Utrecht. Het lijkt mij leuk om nieuwe mensen te leren kennen en het is wat mij betreft geen probleem om op wisselende plekken af te spreken. Liefst met een gevarieerde groep mensen! Samen eten, koken, een terrasje pakken of een foodfestival.. Wie lijkt dit ook leuk?