Hallo, ik ben Hugo
lid sinds juli 2017
your image

Geslacht: man

Leeftijd: 27

-
Alles wat we moeten weten over jou?
Geen allergieën en lust alles.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
TV-programma’s
Oproepen

Gezelligheid Den Haag/Rotterdam

Hu

Hugo, Den Haag
2019-07-11

Bekeken: 50

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hoi,

Lijkt het je leuk om samen wat te eten en te drinken in de omgeving van Den Haag/Rotterdam? 

 

Meld je dan nu aan voor deze club!

 

 

Speciaalbier drinken Den Haag man/vrouw

Hu

Hugo, Den Haag
2019-06-24

Bekeken: 54

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

Ook een liefhebber van (speciaal)bier? In Den Haag heb je genoeg leuke tentjes/barretjes/cafeetjes die dit aanbieden!

Ik wil een groepje aanmaken, zodat we dit kunnen uittesten! 

Dus meld je gauw aan :) 

 

Groeten,

Hugo

Eetclub voor mannen in regio Den Haag

Hu

Hugo, Den Haag
2018-12-29

Bekeken: 404

Aangemeld: 5

Gereageerd: 0

Hallo allemaal!

Het viel mij op dat er weinig mannen eetclubs zijn tussen de groepen. Vandaar mijn idee om een eetclub op te richten exclusief voor mannen. Houd jij van BBQ-en, lekker eten en praten over mannen zaken, dan kan jij je hierbij aanmelden! Een biertje doen is natuurlijk ook een optie! Dus mocht jij je aangesproken voelen, meld je dan direct hier aan!

 

Mannen eetclub Den Haag

Hu

Hugo, Den Haag
2018-06-03

Bekeken: 456

Aangemeld: 5

Gereageerd: 3

Goedemorgen,

Alle oproepen al bekeken en zit er niets voor jou tussen als man zijnde? Dan meld jij je bij deze eetclub aan! Geen vegatarisch gedoe, maar echt mannen eten! Zoals gezamenlijk burgers eten en BBQ-en. Onder het genot van een lekker gekoeld biertje. Kortom: wie nog geen eetclub heeft gevonden, kan zich gerust hier aanmelden! En daarnaast is het ontmoeten van nieuwe mensen altijd gezellig!

 

https://www.eetclub.nl

Eetgroepje (m/v) 25-35 in regio Den Haag

Monique, Den Haag
2019-06-30

Bekeken: 147

Aangemeld: 8

Gereageerd: 4

Ik zou graag een eetclubje oprichten in de regio Den Haag, om samen te koken en nieuwe recepten te proberen. Ook af en toe uit eten gaan lijkt me leuk. Man of vrouw maakt me niet uit, als richtleeftijd heb ik 25-35 maar dat zie ik niet als een harde leeftijdsgrens. Zolang we ongeveer in dezelfde levensfase zitten is het goed :) 

Zelf ben ik 33, en woon al een paar jaar in Den Haag. Ik ben geen super goede kok, maar heb wel plezier in het koken en deel dit graag met andere mensen. Samen koken en eten is zo veel gezelliger dan alleen, en je kan natuurlijk ook van elkaar leren. 

 

 

 

 

Gezellige eetclub in Den Haag

Ytsje , Den Haag
2019-07-20

Bekeken: 115

Aangemeld: 6

Gereageerd: 5

Hoi!

Ik ben Ytsje (23 jaar) en ik woon nog niet zo lang in Den Haag. Ik ben hier begonnen met werken en zou graag wat nieuwe mensen willen leren kennen. Om samen te eten, nieuwe restaurantjes te proberen of eens een drankje ergens te doen. Ook vind ik het leuk om (bord)spelletjes te spelen.

Interesse? Laat het me weten!

Groetjes!

Medemaatjes gezocht!

Ma

Marcella, Den Haag
2019-06-14

Bekeken: 103

Aangemeld: 8

Gereageerd: 2

Ik zou graag medeleeftijdsgenoten in de buurt van Den Haag willen leren kennen om leuke dingen mee te doen (hapje, drankje e.d.)

Heb je interesse? Stuur me dan een berichtje!

Koken, eten én borrelen in Rotterdam eo

Ma

Matthijs, Rotterdam
2018-11-13

Bekeken: 495

Aangemeld: 4

Gereageerd: 4

Woon je in (de buurt van) Rotterdan en wil je met nieuwe mensen te koken, te eten en (/of) te borrelen, stuur dan een berichtje.

Zelf vind ik het leuk om te koken, bakken, grillen, bij voorkeur voor andere mensen met een goed glas wijn er bij. Zowel nieuwe recepten uitproberen, als oude recepten verbeteren, zolang het maar zo veel mogelijk zelf gemaakt is.

Hoe vaak er wordt afgesproken is natuurlijk in overleg.

Gezellig samen eten of borrelen

Ri

Rinske, Den Haag
2018-10-27

Bekeken: 326

Aangemeld: 9

Gereageerd: 1

Hi,

Mijn naam is Rinske, 26 jaar en woon en werk in Den Haag. Ik wil graag weer wat nieuwe mensen leren kennen; een groepje waar we af en toe mee gaan koken, uit eten, borrelen, lunchen. Vooral gezellig en zonder verplichtingen.

Ben jij hier ook naar op zoek, stuur me dan een berichtje.

Groetjes Rinske

Eten en een bordspel spelen

Suzanne de Lange, Delft
2018-06-20

Bekeken: 560

Aangemeld: 12

Gereageerd: 0

Eerst lekker simpel eten en kletsen. Later op de avond een bordspel spelen. Indien je een relatie hebt, mag je partner uiteraard ook gezellig mee. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Het idee is om ongeveer één keer in de 2 maanden af te spreken bij een ieder die hier aan mee wil doen.

Gezelligheid in Den Haag

Marije, Den Haag
2018-03-14

Bekeken: 347

Aangemeld: 7

Gereageerd: 6

Hallo!  

Ik (Marije, 32) ben nog op zoek naar een paar vrouwen die willen deelnemen aan een gemengd eetclubje in Den Haag! Er hebben zich al een paar heren aangemeld. Lijkt het je leuk om zo nu en dan eens gezamelijk te eten (thuis of uit), een drankje te drinken, of eventueel een andere leuke activiteit te ondernemen? Laat het me weten! 

Groeten Marije

Ik zoek mensen om mee te koken en eten

Hugo Zaanen, Rotterdam
2017-10-08

Bekeken: 282

Aangemeld: 1

Gereageerd: 1

Mijn naam is Hugo, 24 jaar woon in Ommoordseweg 1, en ik zoek mensen om mee te kunnen koken en dineren. Ik heb geen bijzonder uitgeruste keuken, omdat ik antikraak woon. ik heb alleen een elecktrisch kookstel en een klein oventje, en een wokpannetje. Mijn koekkast is ook niet bijzonder groot.

Ik ben een tamelijk grote eter, ik ga wel veel naar de sportschool en heb een goede eetlust. Mijn dieet is niet heel bijzonder goed en dat heb ik ook gemerkt aan mijn vorm, dus mischien dat dan ook doormiddel van deze site verbeterd. Ik ben voor mijn gevoel geen kieskeurige eter, behalve dan met kazen ik lust daar maar 2 of 3 soorten van.

Ik heb ook een tijd gewerkt in een tapas keuken, en weet wel een reeks aan gerechten,

groetjes!

Gezocht! Genieters

Sabine, Rijswijk
2017-08-31

Bekeken: 281

Aangemeld: 4

Gereageerd: 0

Hey mensen,

Wij zijn opzoek naar andere genieters om een kookclub op te starten.

We zijn begin 30, wonen in Rijswijk, houden veel van "echte" boodschappen doen, heerlijke gerechtjes bereiden, perfecte wijntjes erbij zoeken en avondvullende gesprekken over van alles en nog wat.

We lusten veel, geen moeilijke eters;-)

Het lijkt ons leuk om eens in de 5 a 6 weken af te spreken met andere stellen en dan voor elkaar te koken.

Hoe meer, hoe meer gezelligheid!

Meld jullie aan!  Santé, Justin&Sabine

 

 

 

Liefhebbers (25-30jr) voor gezellige borrels en etentjes in Den Haag gezocht!

Melissa, Den Haag
2017-09-30

Bekeken: 234

Aangemeld: 11

Gereageerd: 4

 Hoi, ik ben Melissa, 26 jaar, en ik ben onlangs naar Den Haag verhuisd. Ik heb nog niet zo veel mensen leren kennen waarmee ik gezellig kan borrelen, kletsen, lachen, eten en af en toe eindigen in de kroeg. Daarom zoek ik een leuk groepje mensen waarmee ik deze dingen kan doen.

Hou jij ook van lachen en ook van goede gesprekken, van drankjes met goede borrelhapjes maar ook van thee met chocola, stuur een berichtje! Dan kunnen we iets leuks afspreken met zijn allen. 

Gezellige mensen (m/v) voor eetclub in Den Haag gezocht! (+/- 25-30 jaar)

Lieke, Den Haag
2017-08-04

Bekeken: 288

Aangemeld: 9

Gereageerd: 0

Hoi allemaal!

Na opgegroeid te zijn in Tilburg, gestudeerd te hebben in Enschede en wat omzwervingen te hebben gemaakt langs Bolivia, Zuid-Afrika en Utrecht, woon ik sinds kort in Den Haag. Omdat ik nog niet heel veel mensen ken hier in de buurt ben ik op zoek naar een aantal gezellige mensen die het leuk lijken om eens in de zoveel tijd samen te koken, eten en/of borrelen. Ik vind het erg leuk om zelf te koken maar vind het af en toe ook best fijn om naar een restaurantje te gaan en het koken over te laten aan een professionele kok. Het gaat mij er vooral om om nieuwe mensen te leren kennen om misschien ook wel naast de eetclub activiteiten mee te ondernemen. Klinkt dit je allemaal goed in de oren schroom dan niet om een berichtje achter te laten en je aan te melden! 

Groetjes,

Lieke