Hallo, ik ben Venna Schouten
lid sinds september 2017
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 27

Hi! Ik ben Venna, 26 jaar, ik woon in Amsterdam en ik doe een master Internationale betrekkingen. Ik houd van reizen (zuid amerika!), dansen, eten, spelletjes en nog veel meer :)
Alles wat we moeten weten over jou?
X
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Mijn reizen
Oproepen

Gezellig groepje meiden van rond de 26 in Amsterdam

Venna Schouten, Amsterdam
2019-05-02

Bekeken: 203

Aangemeld: 4

Gereageerd: 0

Hi! Ik ben Venna, 26 jaar en ik woon sinds een jaartje in Amsterdam. Het lijkt me leuk een groepje meiden te hebben met wie ik af en toe leuke dingen kan doen: samen borrelen in een café, naar een feestje gaan (fiesta macumba bijvoorbeeld), spelletjesavonden doen of bijvoorbeeld picknicken in het park bij mooi weer. 

Ik zoek meiden van tussen de 24-28 die ook in Amsterdam wonen en graag leuke dingen doen! Als je interesse hebt stuur me dan een berichtje met wie je bent en je mobiele nummer. 

Groetjes!

https://www.eetclub.nl

Koken en borrelen in Amsterdam

Iris, Amsterdam
2019-01-03

Bekeken: 360

Aangemeld: 8

Gereageerd: 2

Ola! 
Ik ben Iris, 24 jaar en het lijkt mij leuk om nieuwe mensen te leren kennen en de stad verder te ontdekken. Ik ben van plan om eind winter / voorjaar weer naar de prachtige stad Amsterdam te verhuizen. Ik ben niet helemaal nieuw in de stad (ik heb er bijna 2 jaar gewoond), maar ik ken nog niet zoveel mensen hier, dus het lijkt me leuk om daar verandering in te brengen. Momenteel ben ik er wel dagelijks te vinden ivm werk.

Uiteraard houd ik van koken en eten! En verder word ik blij van film, fotografie, reizen, muziek, boeken lezen... en van het bruisende leven in de stad. Ik ben open-minded, sociaal en nieuwsgierig en houd van een borrel op zn tijd;). Jij ook? 

Cheers!