Hallo, ik ben Lotte Kersten
lid sinds July 2018
your image

Woonplaats: Ravenstein

Geslacht: vrouw

Hoi! Ik ben 26 jaar en sinds kort heb ik samen met mijn vriend de rust opgezocht in het mooie Ravenstein. Ik vind het heerlijk om thuis samen te eten of borrelen, maar hou er ook van dit af te wisselen met de reuring van de stad. Aangezien ik hier nog niemand ken, lijkt het me leuk wat mensen te ontmoeten om spontaan mee te kunnen eten, terrassen of naar een bandje of de bios te gaan. Ik ben gek op eten en koken, en vind het vooral leuk om gerechten van over de hele wereld te proeven en leren maken.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben niet 100% vegetarisch maar ik eet vrijwel geen vlees meer en vind het leuk om te experimenteren met kruiden en gerechten van over heel de wereld.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Mijn reizen
Websites en Blogs
Kookboeken
Oproepen

Kookclubje in Eindhoven

Lotte Kersten,
2018-09-12

Bekeken: 695

Aangemeld: 3

Gereageerd: 1

Hoi! Ik ben op zoek naar een aantal meiden van in de twintig om een kookclubje mee te beginnen. Het lijkt me heel gezellig om met 3-4 andere meiden af en toe samen te komen om te koken en natuurlijk lekker te eten! Ik zal mezelf even voorstellen: mijn naam is Lotte, ik ben 22 jaar en woon samen met mijn vriend in Eindhoven. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te proeven en te leren koken. De afgelopen maanden heb ik veel inspiratie opgedaan tijdens het reizen en het lijkt me leuk om dat eens in de praktijk te brengen. Lijkt een dergelijk kookclubje jou ook erg leuk? Laat dan een berichtje achter hieronder! 

Groetjes, Lotte

https://www.eetclub.nl