Waarom bestaat deze website?

Van samen eten word je gelukkiger en gezonder. En van vriendschap ook! Een eetclub is een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten op basis van een gedeelde liefde voor eten, koken en gezelligheid.

Wij helpen je aan een leuke eetclub. Die kun je zelf oprichten, maar je kunt je ook aansluiten bij de eetclub van een ander. Makkelijk en zonder gedoe! Voor je het weet is jouw avontuur begonnen…

We zijn dagelijks bezig met het verbeteren van je ervaring op onze website. Mocht je een opmerking, compliment of suggestie hebben, laat het ons dan weten. We staan altijd open voor feedback en leuke ideeën! Mailen kan naar info@eetclub.nl.

~ Sherif en Andrea


Het team

Sherif

Sherif

Sherif is de bedenker van eetclub.nl en mede-eigenaar van het vernieuwende barbecuemerk UNA grill. Hij is altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen en ideeën om Eetclub.nl nog mooier te maken!

“Ik kom oorspronkelijk uit Beiroet, Libanon. Zelf ben ik geen superkok maar gezellig samen koken en eten vind ik ontzettend leuk! Waar ik vandaan kom speelt voedsel een grote rol in het samenbrengen van mensen. De kracht van samen eten wordt nog wel eens onderschat. Daar wil ik verandering in brengen!”

Meer weten over Sherif of Eetclub.nl? Stuur een mailtje naar sherif@eetclub.nl.


Andrea

Andrea

Andrea helpt Eetclub.nl de stap te maken naar een levendige community vol inspiratie en onderling contact. Ze heeft een grote passie voor alles dat met eten te maken heeft en is eigenaar van het foodblog Anniepannie.nl. Jaren geleden richtte ze haar eigen eetclub op via Eetclub.nl.

“Het is zó bijzonder om te zien dat ik met een groep complete onbekenden inmiddels zo’n hechte band heb kunnen opbouwen! Door regelmatig samen te eten en koken leer je elkaar steeds beter kennen.”

Meer weten over Andrea of Eetclub.nl? Stuur een mailtje naar andrea@eetclub.nl.

Samenwerken?

samenwerken

We horen graag van je!

Spreekt geen van de oproepen je aan?

 Plaats hier je eigen oproep!

Nieuwe mensen ontmoeten?

Al meer dan 15663 mensen doen mee!

Meld je ook aan