Eerste donderdag van de maand eetclub in de Peper - eetclub.nl
Eerste donderdag van de maand eetclub in de Peper
Op zoek naar nieuwe leden
Ka

Karin, Amsterdam
2018-05-31

Bekeken: 18

Aangemeld: 5

Gereageerd: 1

Ik wil een eetgroep opstarten in restaurant de Peper (Overtoom 301). Als het klikt kan daar 1 (of meer) eetgroep(en) uit voortkomen waarin we om de beurt voor elkaar koken. Het kan ook zijn dat we in de Peper blijven eten of uitwijken naar andere leuke alternatieve restaurantjes.

De maaltijd in de Peper kost 7-10 euro, vrij naar inkomen. Het is biologisch, veganistisch en vooral errrg lekkerrr.

Ik heb geen belang bij dit restaurantje.. Het lijkt mij wel erg makkelijk, betaalbaar en de drempel is minder hoog want het geeft meer vrijheid. Je kunt je op de dag zelf aanmelden en vertrekt wanneer jij daar behoefte aan hebt :-)

Laat het mij even weten als je komt.

Ideaal voor
man,vrouw , 40s, 50s, 60s , single, Relatie
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Wij koken met ingrediënten van..
Wereldkeuken
De Versmarkt
We krijgen inspiratie uit...
TV-programma’s
Websites en Blogs
Mijn vrienden
We houden van koken met...
Stoofpan
Oven

Meld je aan bij deze eetclub of stel een vraag

 • Marcella uit Bilthoven
  18 juni 2017

  Aangemeld

  Hoi Karin, Ik wil graag bij jouw eetclub omdat...

 • Da

  Daan uit Amsterdam
  18 juni 2017

  Aangemeld

  Hoi Karin, Ik wil graag bij jouw eetclub omdat... leuk idee, starten bij Peper, ik ken het niet, maar klinkt goed, ik ga er zeker een keer eten. Eerste donderdag van de maand is ook mooi concreet, Zullen we donderdag 6-07 afspreken bij Peper, om elkaar daar te ontmoeten? Zullen we daar de eerste keer dan ook eten, ik werk op donderdag, maar ga proberen op tijd weg te gaan. Ik moet nog even kijken hoe laat ik er kan zijn.

 • Ti

  Tineke uit Amsterdam
  26 juni 2017

  Aangemeld

  Hoi Karin, Ik wil graag bij jouw eetclub omdat het me gezellig lijkt en ik ook in de buurt woon. Ik zocht een club om samen te koken&eten maar dit is ook erg leuk. Heb je al een clubje mensen om te beginnen? Groetjes Tineke

 • Carolien uit Amsterdam
  28 juni 2017

  Aangemeld

  Hoi Karin, Ik wil graag bij jouw eetclub omdat... het concept mij erg aanspreekt :-) Daarbij moet ik glutenvrij en lactosevrij eten en voelt dat minder bezwaarlijk naar de kok toe als ik uit eten ga. Hebben jullie al iets gepland? Ik wil al jaren bij de Peper eten maar het komt er niet van op een een of andere fiets. Groet, Carolien

 • mi

  mickey uit haarlem
  10 augustus 2017

  Aangemeld

  Hoi Karin, Ik wil graag bij jouw eetclub omdat... ik het heel origineel vind om bij De Peper te gaan eten. Gezellig, vrij want t kan nog alle kanten op, en niet duur, Hoop van je te vernemen. Hartelijke groet, Mickey

 • Marcella uit Bilthoven
  18 juni 2017

  Dag Karin, Wat een leuk initiatief. Ik kom zelf uit Bilthoven, maar Amsterdam is voor mij geen probleem. Zelf ben ik 34, samenwonend met een leuke vent. Dan heb je al een klein beetje een beeld van me :)

  Ka

  Karin uit amsterdam

  Hoi Marcella, Leuk als je ook komt 6 juli. Daan komt ook. Ik wil graag dat ieder voor zichzelf reserveert bij de Peper. Dat kan vanaf 15.00 uur. Hun nummer: 020 412 2954. Wees niet te laat met bellen want anders vol. Het eten wordt om 19 uur geserveerd. Adres is Overtoom 301. Ik stel voor om daar om 19 uur af te spreken aan de grote (aanschuif)tafel gelijk links als je binnenkomt. Laat nog maar weten of je dan ook komt.

Log in om je aan te melden of een vraag te stellen

Anderen bekeken ook deze oproepen