Eet-/kookclubje starten in Den Haag? - eetclub.nl
Eet-/kookclubje starten in Den Haag?
Op zoek naar nieuwe leden

Bente van Oort, Den Haag
2021-09-10

Bekeken: 63

Aangemeld: 0

Gereageerd: 2

Hoi! Wij zijn Bente (23) en Aron (28) en hebben sinds de corona-pandemie het koken weer helemaal ontdekt en nu we langzaam aan steeds meer versoepelen, lijkt het ons leuk het koken (en opeten of course!) met anderen te kunnen delen! Daarom lijkt het ons leuk om een eet/kookclubje te starten waar we eens per maand samen komen om gezellig samen te eten (en koken rouleert natuurlijk)! We zijn niet per sé sterrenkoks, maar willen graag nieuwe dingen proberen en zijn vooral opzoek naar gezelligheid! Als dit je aanspreekt, stuur vooral een berichtje! Misschien dat we eerst eens samen een drankje kunnen doen in Den Haag met iedereen die interesse heeft en dan kijken we vanaf daar verder :) PS: Internationals are of course also welcome! :)
Ideaal voor
man,vrouw , 20s, 30s

Meld je aan bij deze eetclub of stel een vraag

  • Paulien uit Den Haag
    11 September 2021

    Hoi Bente! Ik zag je oproep voor een eet/kookclubje in Den Haag. Ik woon al 3 jaar hier vanwege mijn werk, heb toevallig ook Global Health gestudeerd! En ben er net zoals jullie wel weer aan toe om nieuwe mensen hier te leren kennen! Mocht je het leuk vinden om een keer een kop koffie te gaan drinken om elkaar te leren kennen en zien of het klikt, dan laat het maar weten!

  • Bente van Oort uit Den Haag
    11 September 2021

    Hi Paulien, wat leuk! Lijkt ons super gezellig! Ik heb ook reactie gekregen van een ander iemand, dus misschien dat we nog even afwachten of anderen nog willen aansluiten en dan kunnen we een koffiemomentje prikken! Leuk!

Log in om je aan te melden of een vraag te stellen

Anderen bekeken ook deze oproepen