Eetclub Groningen - eetclub.nl
Eetclub Groningen
Niet meer op zoek naar nieuwe leden

Alwin, Groningen
2023-12-28

Bekeken: 778

Aangemeld: 0

Gereageerd: 7

Ondanks er op deze website weinig advertenties zijn geplaatst de afgelopen tijd, doe ik een poging om er nieuw leven in te blazen. Deze fanatieke klimmer uit Groningen (stad) vindt het leuk om samen te eten en voor anderen te koken. Een eetclub is een mooie gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen en 'uit-eten' te gaan. Naast fanatieke klimmer speel ik bordspellen, waardoor een combinatie of afwisseling ook mogelijk is. Ik eet niet strikt vegetarisch, wat inhoudt dat als je je gerecht minder lekker vindt zonder vlees, ik niet moeilijk doe, want met uitzondering van vreemde kazen eet ik alles mee. Doe een berichtje of laat een berichtje hieronder achter.

Ideaal voor
man,vrouw , 20s, 30s

Meld je aan bij deze eetclub of stel een vraag

 • Annemerel uit Groningen
  3 August 2023

  Hoi Alwin, mijn man Ali (33) en ik Annemerel (32) vinden het erg leuk om voor en met andere mensen te koken. Bordspellen spelen we ook en boulderen vinden we ook mooi om te doen! We zijn onlangs vanuit Berlijn verhuisd en zoeken daarom naar andere mensen om samen is wat mee te doen. We hebben 2 jonge kids van 2 en 8 maanden en zijn dus soms samen en soms apart leuke dingen aan het doen. ;) verder houden we allebei veel van reizen, muziek, concerten, nieuwe dingen ontdekken. Anyway, misschien is er een match en kunnen we is samen koken, boulderen of bordspellen spelen.

 • Ro

  Roeline uit Groningen
  10 August 2023

  Hoi Alwin, Ben je nog op zoek naar nieuwe "leden" voor in je eetclub? Ik meld me graag aan! Groet Roeline

  Alwin uit Groningen

  Absoluut, ik stuur even een privé berichtje.

 • Aryanne uit Groningen
  24 August 2023

  Hey Alwin, wij zijn Arjen & Aryanne en het lijkt ons erg leuk om eens kennis te maken en voor elkaar te koken en bordspelletjes te spelen. Geen idee of je al een actief groepje hebt… zo ja, mogen we dan een keertje aansluiten? En zo nee zouden we zoals je advertentie zegt het nieuw leven in kunnen blazen! Groetjes :)

  Alwin uit Groningen

  Ik was even op vakantie, waardoor we nog niet begonnen zijn. Met jullie erbij kunnen we van start gaan! Ik stuur je een privébericht.

 • Ja

  Jantina Oosterhoff
  27 August 2023

  Hoi Alwin, lijkt me leuk om me aan te sluiten bij de eetclub. Ben je nog op zoek?Groet, Jantina

 • Se

  Sem uit Groningen
  24 September 2023

  Hoi Alwin, Lijkt me erg leuk om aan te sluiten! Indien er nog plek is natuurlijk ;) Groetjes, Sem

  Alwin uit Groningen

  Awesome, stuur je een bericht

 • Ka

  Katinka uit Groningen
  25 September 2023

  Ha Alwin, Ik wil ook graag aansluiten! (Als ik op de aanmeldknop klik, krijg ik een foutmelding, maar hopelijk zie je deze reactie wel.) Groetjes, Katinka

  Alwin uit Groningen

  Dit zien we! ik stuur je een bericht

 • Jildau uit Groningen
  11 October 2023

  Hi Alwin, Ik zie dat de oproep al wat ouder is en al verschillende reacties zijn, het lijkt me gezellig om nieuwe mensen via deze weg te ontmoeten. Hoor graag van je of er nog plek is! Groetjes Jildau

  Alwin uit Groningen

  Ik doe je even een persoonlijk berichtje

Log in om je aan te melden of een vraag te stellen

Anderen bekeken ook deze oproepen