Koken, borrelen, recepten uitwisselen - eetclub.nl
Koken, borrelen, recepten uitwisselen
Niet meer op zoek naar nieuwe leden

Frederique, Utrecht
2020-11-19

Bekeken: 387

Aangemeld: 5

Gereageerd: 4

Hoi! Frédérique hier, 31 jaar en ik werk in de culturele sector. Ik probeer graag nieuwe recepten uit en het lijkt me leuk om af en toe met een clubje af te spreken en de ene keer uitgebreid te koken en de volgende keer lekker te borrelen. Houd jij ook van een wijntje en vind je het leuk om recepten uit te wisselen? Laat dan een berichtje achter, dan kijken we of we veilig iets kunnen organiseren.

Ideaal voor
vrouw , 30s

Meld je aan bij deze eetclub of stel een vraag

 • Milou Kuipers uit Utrecht
  6 November 2020

  Aangemeld

  Hoi Frederique, Het lijkt mij leuk. Zo af en toe samen te koken, borrelen. En tegelijkertijd nieuwe mensen te ontmoeten. Wat juist in deze coronatijd extra positieve energie geeft! Ik ben benieuwd.

 • Tom van Norden uit Nieuwegein
  7 November 2020

  Aangemeld

  Hi Frederique, de ene keer koken/eten de andere keer borrelen lijkt me leuk. Ik hoop dat mannen ook welkom zijn.

 • Chantal uit Utrecht
  9 November 2020

  Aangemeld

  Hoi Frederique, Ik heb volgens mij iets niet helemaal goed gedaan, de eerste keer dat ik hier reageer ;) maar het lijkt me leuk om om deze manier nieuwe mensen te leren kennen. Zeker in deze tijd waarin we gedwongen wat meer thuis zitten.

 • Myrthe Koopman uit Utrecht
  17 November 2020

  Aangemeld

  Hoi Frederique, Lijkt me leuk om met een groepje een eetckubje te vormen! Heb je al wat mensen samen of zoek je nog?

 • Samantha uit Utrecht
  18 November 2020

  Aangemeld

  Hoi Frederique, Samantha (28) hier, het lijkt mij leuk om aan te sluiten! Ik woon al jaren in Utrecht maar merk dat veel vrienden deze stad toch helaas verlaten.. tijd voor een nieuw groepje om samen mee te eten, de stad nog beter te verkennen, een stuk te wandelen of andere leuke dingen mee te doen (corona proof voor zolang het duurt) lijkt me leuk om wat van je te horen.

 • Frederique uit Utrecht
  18 November 2020

  Hoi allemaal, er hebben een aantal mensen gereageerd. Leuk! Willen jullie me je telefoonnummer in een bericht sturen? Dan maak ik een whatsappgroep aan en kijken we van daaruit verder!

 • Samantha uit Utrecht
  18 November 2020

  Oh ik weet niet hoe mijn nummer naar jou in een bericht te sturen? Kan jij mij een bericht sturen dat ik daarop reageer?

 • Anneke uit Utrecht
  20 November 2020

  Hoi Frederique, Leuk om je oproepje te lezen. Ik ben ook nog op zoek naar een groepje om spontaan leuke gezellige dingen mee te doen. Koken, borrelen, wandelen, spelletjes spelen etc, valt helemaal in mijn straatje. Ik stuur je mijn telefoonnummer. Vrolijke groet, Anneke

 • Sharon uit Culemborg
  17 January 2021

  Hey Frederique! Wat een leuke oproep! Ik ben ook op zoek naar een gezellig groepje meiden om regelmatig wat af te spreken, lekker te eten en te borrelen. Kan ik me stiekem toch nog aansluiten? :)

Log in om je aan te melden of een vraag te stellen

Anderen bekeken ook deze oproepen