Hoi Brian, Wat een leuk idee! Zelf ben ik 32 en woon ik in Delft. Het lijkt me erg leuk om ook nieuwe mensen te leren kennen in Delft/Den Haag e.o., en met elkaar gezellig te koken/eten en borrelen. Dus ik doe graag mee! Groetjes, Jasper
Hi Brian, leuk idee! Het lijkt me erg leuk om nieuwe mensen te leren kennen, dus ik sluit graag aan! Groeten, Jim
Hoi Brian, Ik ben wel iets ouder maar nog jong van geest. Ik zou het ook gezellig vinden om mee te mogen doen. Ik heb de laatste 15 jaar in het buitenland gewoond en veel nieuwe gerechten leren kennen/proeven. Ik vind het leuk om mijn eigen twist een bestaand recept te geven zodat het net iets anders wordt. Groet Amanda
Log in om je aan te melden of een vraag te stellen
Dag allemaal!
Wij, Zoe en Matthijs, zijn op zoek naar mensen om een eet-/borrelclubje mee te starten. Je hoeft geen chef-kok te zijn, vooral gezelligheid telt!
Omdat we nog niet zo lang bevriend zijn, kunnen anderen gemakkelijk aanhaken. Kort over ons: Zoe is 34 jaar, staat graag op de tennisbaan en zoekt graag een goede wijn uit. Matthijs is 33 jaar, gek op ItaIië en verrassend genoeg ook op de Italiaanse keuken.
We zoeken 2-3 mensen en een gemengd gezelschap lijkt ons het leukste. Zowel mannen als vrouwen zijn dus welkom!
Lijkt het je wat? Stuur een berichtje om binnenkort kennis te maken!
Ik ben Marijn, 32 jaar en ik woon in Delft. Het lijkt me gezellig om een eetclubje op te starten met als doel om nieuwe mensen te leren kennen en nieuwe smaken te leren kennen. Ik ben zelf gek op lekker eten, vind het ook leuk om een beetje te kokkerellen en te bakken voor anderen. Verder hou ik van tennis, afspreken met vriendinnen en familie en knuffelen met mijn kat Zuki. Ik werk met veel plezier in de zorg. Lijkt het je gezellig om aan te sluiten bij een eetclubje die bijv eens in de 2-3 maanden samenkomt?
Doe je mee met onze eetclub in heroprichting? Wij Rob en Heleen (zie profiel) houden van tafelen en nieuwe recepten proberen. Onze vorige eetclub is na 10 succesvolle jaren uit elkaar gevallen door verhuizingen en we missen de verrassende inbreng van anderen. We worden vooral blij van gerechten die goddelijk smaken of er ingewikkeld uitzien, terwijl ze eigenlijk verrassend makkelijk te maken zijn maken. Onze vorige club had als formule dat we ca 1x per maand bij elkaar kwamen, roulerend qua huis. We nemen allemaal iets mee volgens het thema dat we de voorgaande keer hadden afgesproken (b.v. een land, een ingrediënt, een kookboek, een feestdag, etc). Ter plekke zetten we de puntjes op de i (opwarmen, garneren etc.). Iedereen brengt gerechten in naar eigen kunnen en naar eigen portemonnee (dus geen verrekeningen). Zoiets zien we weer voor ons, waarbij we natuurlijk openstaan voor ideeën. We zoeken geen food- of wijnsnobs. Uitgangspunt is eerlijke producten, maar in principe wel gewoon van een (super)markt of groentenboer. Rob eet geen vlees, maar als er voldoende alternatieven zijn is het voor hem geen probleem als er soms vlees gebruikt wordt. Leeftijd deelnemers niet heel belangrijk, kleine kinderen aan tafel is te afleidend.