Kook- en uit/eetclub in Utrecht - eetclub.nl
Kook- en uit/eetclub in Utrecht
Niet meer op zoek naar nieuwe leden

Ingrid van Doorn, Utrecht
2019-02-05

Bekeken: 277

Aangemeld: 4

Gereageerd: 1

Hi! Ik ben Ingrid, ben 33 en zou t heel leuk vinden om samen met 4 of 5 anderen een kook (en vooral eet)club te beginnen.

Ik leer graag nieuwe dingen op kookgebied en zoek mensen -eind 20 tot eind 30- die ook houden van koken en lekker eten. Hartstikke gezellig om onder t genot van een wijntje samen te eten. Uitproberen van nieuwe restaurants of koffietentjes vind ik ook geen probleem :)

Laat t me weten als je mee wilt doen!

Ideaal voor
man,vrouw , 20s, 30s, 40s

Meld je aan bij deze eetclub of stel een vraag

 • Ellis uit Hilversum
  27 januari 2019

  verzoek

  Hoi Ingrid van Doorn, Ik wil graag bij jouw eetclub omdat het me leuk lijkt nieuwe mensen te leren kennen door middel van samen eten. Groetjes, Ellis

 • Ma

  Maaike uit Utrecht
  27 januari 2019

  Aangemeld

  Hoi Ingrid, Ik wil graag meedoen met lekker koken en lekker eten (en drinken). Ik ben 33 en woon sinds een jaar in Utrecht. Het lijkt mij leuk om op deze manier mensen in Utrecht te leren kennen. Groetjes, Maaike

 • Ly

  Lynn Stortelder uit Utrecht
  28 januari 2019

  verzoek

  Hoi Ingrid van Doorn, Ik wil graag bij jouw eetclub omdat ik het leuk vind om nieuwe mensen te leren kennen waar ik samen mee kan eten, maar ook een koffie of wijntje vind ik gezellig. Ben jij nog op zoek naar nieuwe leden? Ik zie je reactie graag tegemoet :)

 • EL uit Utrecht
  29 januari 2019

  verzoek

  Leuk! Precies wat ik ook zoek :)

 • Frederique uit Utrecht
  30 januari 2019

  Hoi Ingrid, dat wat jij wil, dat zie ik ook wel zitten :) Leuke nieuwe recepten uitproberen en vooral ook genieten van het Utrechtse restaurant- en borrelleven. Ik ben 29 jaar, woon samen en lees recepten voor m\'n plezier. Lijkt het je wat? Ik hoor het graag!

  Ingrid van Doorn uit Utrecht

  Hi Frederique, Wat leuk! We gaan zaterdag even een kopje koffie drinken, rond 11.30. Ik heb nu een man of 5 a 6, da\'s al best een grote groep. Maar weet niet of iedereen ook daadwerkelijk mee wil doen, dus schuif vooral aan! Waar woon je precies in Utrecht?

Log in om je aan te melden of een vraag te stellen

Anderen bekeken ook deze oproepen