Hallo, ik ben Michelle
lid sinds januari 2018
your image

Woonplaats: Hoofddorp

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 30

Hoi! Een paar maanden terug ben ik verhuisd naar Hoofddorp, en omdat ik hier nog niet zo heel veel sociale contacten heb (naast mn vriend) lijkt het me leuk om nieuwe mensen te ontmoeten! En aangezien ik koken steeds leuker ben gaan vinden en daar wat meer mee wil hobbyen, dacht ik meteen aan een eetclub! Topcombi! Koken met elkaar, koken voor elkaar, combinerend met hier en daar een bezoekje aan een leuke eettent.. ik ben voor!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik vind het leuk nieuwe smaken en producten te ontdekken, uit uiteenlopende keukens. Vlees en vis vind ik heerlijk, maar kan ook genieten van een bord vegetarisch. Pittig eten is alleen niet mijn ding, dan rollen al snel de tranen over de wangen!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Topkoks
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Gezelligheid in Hoofddorp/Haarlemmermeer!

Michelle,
2018-01-01

Bekeken: 289

Aangemeld: 3

Gereageerd: 0

Hoi allen!

Omdat ik een half jaar terug in Hoofddorp ben komen wonen, graag mensen uit de omgeving wil ontmoeten én het steeds leuker ben gaan vinden te hobbyen met koken, lijkt het me erg gezellig (en lekker) een eetclub te beginnen. Dacht er zelf aan een à twee x per maand samen te komen en voor/met elkaar te koken, en hier en daar een nieuw eettentje te ontdekken! Ook gewoon eens een drankje doen of er met zn allen op uitgaan ben ik zeker voor in.

Hopelijk tot snel, gezellig!

Liefs, Michelle

https://www.eetclub.nl

Gezellige eters gezocht! (25-30 jaar, omgeving Haarlem)

Floor, Haarlem
2018-01-22

Bekeken: 258

Aangemeld: 8

Gereageerd: 0

Geachte bourgondiërs! Ik kom graag in contact met mensen die het leuk vinden om te koken, maar die nóg meer genieten van het opeten :) Hoewel ik na 1,5 jaar redelijk m'n draai heb gevonden in Haarlem, lijkt het me leuk om nieuwe mensen te ontmoeten voor een hapje en een drankje. Zowel thuis eten als uit eten zijn opties, één keer in de maand als het lukt? Qua schema’s en levensfase denk ik dat het leuk is om met mensen (mannen/vrouwen) van 25-30 een clubje te vormen. Ik ben zelf 27, heb een fulltime baan en ik werk twee keer per maand als vrijwilliger achter de bar bij Patronaat. Zowel voor als achter de bar ben ik helemaal op m'n plek :) Mocht je je aangesproken voelen door dit oproepje geef dan vooral een gil!