Hallo, ik ben Melanie
lid sinds januari 2018
your image

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 24

Situatie: Relatie

Ik ben 23 jaar en woon in Utrecht. Ik ben klaar met mijn studie en net gestart met werken, maar probeer nog steeds tijd te maken voor mijn hobby: koken. Helaas vind ik koken voor mijzelf wat minder uitdagend en daarom lijkt het me leuk om voor anderen te koken en uiteindelijk gezellig samen te eten. Krijg ik eindelijk eens de kans om nieuwe recepten uit te proberen :)
Alles wat we moeten weten over jou?
.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Oproepen

Gezelligheid in Utrecht (22-30jr)

Me

Melanie, utrecht
2018-05-31

Bekeken: 67

Aangemeld: 3

Gereageerd: 0

Hoi! Ik ben Melanie, 23 jaar en ik hou ontzettend van koken, maar eigenlijk nog meer van lekker eten. Verder hou ik van dansen, films kijken, musea bezoeken, citytrips en drankjes doen in de stad. Koken voor alleen mijzelf vind ik altijd veel minder leuk en daarom lijkt het idee van een eetclub mij een perfecte oplossing. Zo'n hele goede keukenprinses ben ik nou ook weer niet, maar het lijkt me leuk om nieuwe dingen uit te proberen en bovenal gezellige avonden te hebben! Het lijkt me daarom leuk eens in de zoveel tijd met wat mensen bij elkaar te komen om te koken bij elkaar, een borrel te drinken in de stad of te eten in een restaurant en om op deze manier nog meer mensen te leren kennen. 

Dus vind je het leuk om andere mensen te leren kennen onder het genot van een drankje en hapje en vind je het ook wel eens leuk om nieuwe restaurantjes te proberen? Stuur dan zeker een berichtje!

 

nieuwe restaurants in Amsterdam ontdekken

Me

Melanie, Amsterdam
2018-05-31

Bekeken: 98

Aangemeld: 11

Gereageerd: 0

Hoi allemaal! Ik ben Melanie, 23 jaar. Ik woon nog niet in Amsterdam, maar ben er wel vaak te vinden door relatie en werk. Ik zou het heel leuk vinden om deze stad wat beter te leren kennen en dan met name de restaurants! Het zou mij dus leuk lijken om met een groep mensen bijvoorbeeld 1x per maand uit eten te gaan en zo steeds iets nieuws te ontdekken en ook nieuwe mensen te ontmoeten!

Dus lees je dit en denk je: ik wil ook nieuwe plekken in Amsterdam met nieuwe en gezellige mensen leren kennen? En ben je ongeveer tussen 22-32 jaar? Stuur dan vooral even een bericht!

https://www.eetclub.nl

Vegetarische eetclub Utrecht (22-30)

Lisa Strijbosch,
2018-09-18

Bekeken: 171

Aangemeld: 6

Gereageerd: 0

Hoi!

Ik ben Lisa, 25 jaar en woon nu 2 jaar in Utrecht. Ik ben zelfstandig grafisch ontwerper en vind het leuk om vegetarisch / veganistisch te koken en bakken. Daarnaast houd ik van yoga, muziek, tuinieren (ik heb een volkstuintje), musea bezoeken, theater, festivals.. 

Ik zou het leuk vinden om nieuwe mensen te ontmoeten om samen mee te koken. Vooral voor de gezelligheid, maar ook om lekkere recepten uit te wisselen. 

Een eetclubje van 4/6 mensen lijkt mij perfect. Lijkt jou het ook leuk om samen te koken en ben je zo ongeveer tussen de 20 en 30 jaar? Stuur een berichtje :) 

 

Vega eetclub in Utrecht (22-32 jr)

Ju

Judith, UTRECHT
2018-05-31

Bekeken: 92

Aangemeld: 2

Gereageerd: 1

Hoi allemaal, 

Ik ben Judith, 22 en nog studerend maar ook al deels aan het werk. Ik vind het superleuk om te koken en om te bakken en zou het leuk vinden mijn inspiratie en ideëen voor nieuwe recepten met mensen te delen en van anderen te horen waar zij hun inspiratie/ideëen vandaan halen!

Ik kook het liefst met pure ingrediënten en vind het erg leuk om verschillende keukens uit te proberen (Indiaas, indonesisch, italiaans enz) maar ook soms echte klassiekers in een vega jasje te steken (Broodje hamburger, beet wellington of kipsaté).

Verder ben ik gek op bakken, mijn favoriete gang om klaar te maken ik misschien ook wel het toetje! De kunst zit hem in zo'n lekker toetje maken dat ondanks dat je vol zit van je vorige gangen, je dit toetje toch nog dolgraag op wil eten!

Verder lijkt het me leuk om de gangen te verdelen onder iedereen en op die manier een gangendiner neer te zetten! 

Groetjes,

Judith