Hallo, ik ben Marielle
lid sinds maart 2018
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Ik woon (en werk) in Amsterdam op een heel mooi plekje in Centrum Oost samen met een vriendin. Het lijkt me erg leuk wat meer mensen in de buurt te leren kennen rond mijn leeftijd met dezelfde humor of interesses:) Ik ben hier meer voor de gezelligheid dan voor het koken, maar als we gaan koken zal ik zeker m’n best doen:)
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik heb een hele brede smaak qua eten en laat me graag verrassen, wel eet ik liever wat vaker vegetarisch dan vlees want ben dol op groenten (bij vlees: biefstuk, hert, eend, zalm, gehakt, kip, geen varken). Je kunt me niet verblijden met kaasplankjes of geitenkaas, wel met gerechten zoals truffellasagna, zoete aardappelgerechten, tapas of andere Mexicaanse of Spaanse gerechten, Indisch, Italiaans, Hollands (stamppot), pompoensoep, fruit-rozijnen-pijnboompitjes-cashewnootjes door gerechten heen, curry\\\'s, ovengerechten, frisse gerechten... etc.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Mijn vrienden
Familierecepten
Oproepen

Amsterdam Centrum - Casual Clubje voor Creatieve gezellige mensen;)

Marielle, Amsterdam
2019-06-06

Bekeken: 625

Aangemeld: 18

Gereageerd: 5

Hi allemaal:)

 

Wie ben ik? Een spontane optimistische dertiger, erg open, direct, zorgzaam en gastvrij.  

In mijn vrije tijd doe ik aan rock&roll (dansen), ik ben dol op spelletjes, vind het leuk om dingen te organiseren, om motor te rijden met zonnig weer, ik hou van spontane lastminute vakanties en reizen en probeer af en toe graag wat nieuwe hobbies uit (vb. een kitesurf- en musicalcursus en heb recent een paar kano's gekocht). 

 

Waarom een eetclubje? 

Ik wil graag wat meer mensen leren kennen in Amsterdam en hou er niet van om élke dag voor mezelf te koken. Wel vind ik het erg leuk om m'n best te doen voor andere mensen. Dus bij een eetclub leek het me een win-win: ik word uitgedaagd om af en toe een heerlijk gerecht te fabriceren en hoef daarnaast wat minder vaak zelf te koken.

Wanneer jij er ook zo instaat lijkt het me leuk je te leren kennen! 

 

Mariëlle

 

 

Update 24 mei: vanavond de 1e bijeenkomst Amsterdam centrum, wil je je nog aanmelden, of bv voor een 2e bijeenkomst, we hebben nog plek! :)

2e bijeenkomst: 28 juni, Bos&Lommer

flexetariërs en (begin) dertigers so far in de groep

https://www.eetclub.nl