Hallo, ik ben Els
lid sinds maart 2018
your image

Woonplaats: Utrecht

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 22

Hi! Ik ben Els, 21 jaar en sinds begin januari woon ik in Utrecht! Momenteel ben ik aan het afstuderen van mijn opleiding Industrieel Product Ontwerpen en wil ik na mijn afstuderen graag verder studeren op de Universiteit van Utrecht. Ik hou ervan lekker en gevarieerd te eten, ik probeer graag nieuwe dingen uit. Verder hou ik van reizen en hou ik van afwisseling. Ik zou het leuk vinden om een met spontane meiden een gezellig eetclubje te vormen en af en toe af te spreken om leuke dingen samen te doen. Of het nou een biertje/wijntje drinken in de stad is of met lekker weer heerlijk zonnen in het park, het maakt mij niet zoveel uit. Gezelligheid vind ik het belangrijkste. Verder heb ik mijn eigen bedrijf naast mijn studie en hou ik van praten en gezellige dingen doen met leuke mensen :) Lijkt je dat ook wel wat? Stuur mij dan een berichtje :)
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik hou ervan mexicaans te koken, italiaans en indiaas vind ik ook heerlijk. Voor lekkere verrassingen sta ik altijd open!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Sociale Media
Oproepen

Spontane eters gezocht !

Els, Utrecht
2018-05-16

Bekeken: 285

Aangemeld: 3

Gereageerd: 1

Hey levensgenieters! 

Mijn naam is Els en sinds januari dit jaar woon ik in Utrecht en zoek ik een gezellig (eet) clubje met spontane en gezellige meiden. Zelf ben ik 21 jaar (bijna 22) en ken ik nog weinig mensen in Utrecht, ik ben aan het afstuderen als Industrieel Ontwerper momenteel en heb daarnaast mijn eigen bedrijf in gerecyclede meubels. Ik hou ervan duurzaam en milieubewust te koken, veel verse groentes (zonder al dat onnodige plastic eromheen) en lekkere kruiden dat is wel mijn ding. Verder hou ik erg van speciaal bier en gezelschaps spellen, ik zoek meiden (21 - 27 jaar) die ook van kletsen en spontaan samen eten houden. Ik ben niet zo van het plannen en zoek daarom ook spontane eetclubbers!

Als je dit ook leuk lijkt dan zie ik graag een berichtje tegemoet.

Liefs,
Els 

https://www.eetclub.nl