Hallo, ik ben sarah
lid sinds april 2018
your image

Woonplaats: Nijmegen

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 30

Niet lang geleden ben ik vanuit Amsterdam naar Nijmegen verhuist voor de liefde. In Amsterdam heb ik naast mijn studie altijd in bijzondere keukens gewerkt. Ik was elke week wel op een markt te vinden, opzoek naar een blauwe pompoen of een specifiek kaasje. Ik ben opzoek naar lieve en leuke en gekke mensen om mee te koken en te drinken en te eten en te kletsen!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ga graag de uitdaging aan om plantaardig te koken! Viva las plantas!
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

hongerige levensgenieters

sarah, Nijmegen
2019-03-08

Bekeken: 471

Aangemeld: 6

Gereageerd: 2

Dag Allemaal,

Ik ben opzoek naar hongerige levensgenieters. Mensen die het leuk vinden om te koken, te eten, naar de film te gaan, series te kijken, spelletjes te spelen en zo nu en dan eens wat cultuur op te snuiven (film/debat/expo ofzo). Ik ben dus opzoek naar een eetclub die het ook leuk vind om soms wat anders te doen.

Wat mij betreft eten we alles tenzij er iemand speciale wensen heeft natuurlijk. Ik vind het zelf wel leuk om echt eten te eten en dus geen fabrieksspul (tenzij dat net het thema is voor de avond).

Ik ben vooral opzoek naar lieve, grappige en kekke mensen die samen iets leuks willen gaan doen:). Ik dacht zelf aan mensen tussen 26 en 36. Ik heb zelf wel wat ervaring in keukens en koken maar ik wil de gezelligheid voorop stellen, wat mij betreft geen eisen aan kookniveau. Een gekookt eitje is netzo lekker als de soto ayam.

https://www.eetclub.nl

Eten & nieuwe contacten

Milou, Nijmegen
2018-06-11

Bekeken: 548

Aangemeld: 11

Gereageerd: 5

Hoi! Ik ben Milou, 28 jaar en ik hou van lekker eten en levenslustige mensen. Eten is het eerste en het laatste waar ik aan denk op een dag, dus het lijkt me leuk die liefde te combineren met een aantal gezellige nieuwe mensen. Ik ben zeker geen topkok maar wel een enthousiaste proever. 

Ik zoek een groepje van 4 tot 6, man/vrouw, leeftijd 25-35, waarbij het koken niet voorop staat maar een interessante en gezellige avond wel. Ik eet in principe alles, op wat gekke dingen dingen na, en sta open voor vegetarisch/veganistisch. Een spelletjesavond of een movienight is ook altijd muy bueno. Wie weet kunnen er wel vriendschappen ontstaan boven het monopolybord en met een tapas in 't vuistje.

Leuk als we interesses delen: reizen, buitenfeestjes, dansen, schrijven, film (van arthouse tot horror), muziek (al kan ik nooit namen onthouden), cultuur (lekker breed), roadtrips maken, mensen kijken, zon absorberen. Verder hou ik van open-minded mensen die zichzelf niet altijd serieus nemen, vragen stellen en net zo nieuwsgierig zijn als ik.