Hallo, ik ben Esther
lid sinds mei 2018
your image

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 29

Ik woon enkele jaren op mezelf in Amsterdam, en het lijkt me leuk om nieuwe mensen te leren kennen! Veel vrienden wonen niet zo in de buurt, of zijn inmiddels zodanig gesetteld dat ik ze weinig nog zie. Als dit kan in combinatie met lekker eten, is natuurlijk helemaal fantastisch! Ik ben (nog) geen chefkok, maar ik ben zeker bereid m\\\'n stinkende best te doen om iets lekkers op tafel te kunnen zetten.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik heb geen allergiën en lust eigenlijk alles! Wel ben ik me sindskort aan het verdiepen in koolhydraatarm eten, maar is zeker geen must.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Eetclubje Amsterdam

Esther,
2018-07-16

Bekeken: 405

Aangemeld: 2

Gereageerd: 0

Hoi! Ik ben Esther, 27 jaar en woon in Amsterdam. 

Het lijkt me leuk om een eetclubje te starten met meiden tussen de 25-35 jaar uit Amsterdam en omgeving! Koken vind ik nooit zo de moeite waard voor alleen mezelf, maar hoe gezellig is het om dit met/voor een groepje anderen te doen! Culinaire hoogstandjes zijn zeker geen vereisten, als we maar ons best doen en er een lekker wijntje bij kunnen schenken :)

Laat iets van je horen als je zou willen aansluiten!

Groetjes,
Esther

https://www.eetclub.nl

Eten en borrelen in Amsterdam

Lotte, Amsterdam
2019-04-26

Bekeken: 349

Aangemeld: 8

Gereageerd: 4

Hoi allemaal,

Ik ben Lotte (29 jaar) werk als consultant en woon alweer 10 jaar in Amsterdam, maar merk dat ik behoefte heb om nieuwe mensen te leren kennen! Ook omdat veel van mijn vrienden verhuizen naar buiten Amsterdam of al wat meer gaan settelen. 

Lijkt mij leuk om met een groep werkende mensen (25-35 jaar) bijvoorbeeld 1x per maand te koken, samen te eten, gezellig te borrelen, thuis bij iemand of ergens in de stad.Zelf houd ik erg van nieuwe gerechten en restaurants uitproberen.

Stuur me maar een berichtje als je hierin interesse hebt! Liefst incl 06 nummer, dan neem ik rechtstreeks contact op want berichten sturen via deze site geven geen melding.