Hallo, ik ben Nathalie
lid sinds oktober 2018
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Hallo, Ik ben Nathalie, 25 jaar en woon in Amsterdam. Ik ben een half jaar geleden verhuisd naar Amsterdam en kom uit het noorden. Ik woon ook sinds een half jaar samen met mijn vriend. Ik ben nu bezig met mijn eindstage voor mijn studie. Aangezien ik nog weinig mensen ken lijkt het mij leuk om via deze manier nieuwe mensen te ontmoeten! Groetjes Nathalie
Alles wat we moeten weten over jou?
Eet geen vlees
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Sociale Media
Mijn vrienden
Oproepen

Eetclub Amsterdam

Nathalie , Amsterdam
2018-10-28

Bekeken: 207

Aangemeld: 4

Gereageerd: 2

Hallo iedereen,

Ik ben Nathalie en woon sinds februari in Amsterdam. Het lijkt mij leuk om samen met een groepje wat te drinken en/of eten in Amsterdam of omgeving. Ik ben zelf 25 jaar. Ik hoor graag of er meer mensen zijn die willen! Het lijkt mij gezellig om afwisselend bij iemand thuis te koken of nieuwe plekken te ontdekken in Amsterdam. Daarnaast ben ik ook in voor een bier of wijnproeverij. Ik hoor graag of er meer mensen zijn die willen!

Let me know en stuur me een berichtje! Groet Nathalie!

https://www.eetclub.nl

Eet/gezelligheidsclubje in Amsterdam!

Sanne, Amsterdam
2019-01-23

Bekeken: 462

Aangemeld: 16

Gereageerd: 4

Hoi allemaal,

Mijn naam is Sanne, 29 jaar en woon in Amsterdam. Om me heen zijn mensen aan het trouwen en kinderen aan het krijgen... haha ben ik nog niet aan toe dus het leek me een leuk idee om een eet/gezelligheidsclubje op te richten met like minded mensen ;)  

Het leukst lijkt het mij als het een goede mix wordt van samen gezellig eten, borrelen, drankje doen, spelletjes, stappen maar ook events en hotspots in Amsterdam bezoeken. Er is zoveel leuks te ontdekken :D

Kort wat over mezelf: 

Natuurlijk ben ik dol op eten en koken, vooral de wereldkeuken. Daarnaast ben ik momenteel druk op zoek naar een nieuwe baan, hou van reizen, creatief bezig zijn, sporten, andere culturen leren kennen en mijn horizon verbreden. 

Dus woon je in de omgeving van Amsterdam, rond de 30, nog niet klaar om te settlen en enthousiast om nieuwe mensen te leren kennen? Stuur me een berichtje en regel ik een leuke meetup in de stad.