Hallo, ik ben Josien
lid sinds September 2021
your image

Woonplaats: Bunnik

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 27

Hallo hallo, Mijn naam is Josien en ik woon in het mooie Bunnik. Ik kom zelf niet uit de omgeving en mij lijkt het leuk om nieuwe mensen te leren kennen! Ik hou zelf erg van koken en lekker eten en neem hier graag de tijd voor, maar simpele en snelle gerechten zijn ook altijd welkom. Dit laatste zeker met een fulltime baan. Verder houd ik van lezen en reizen, ben ik graag in beweging en borrel en speel graag spelletjes met vrienden.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet voornamelijk vegetarisch of veganistisch. Samen met een vriendin die eveneens in Bunnik woont maar ook niet uit de omgeving komt, zou ik graag een vegan kook/eetclubje oprichten.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
Kooktijdschriften
Mijn vrienden
Oproepen

Vegan eet/kookclubje gezocht!

Josien,
2021-10-01

Bekeken: 54

Aangemeld: 0

Gereageerd: 2

Hallo allemaal, Mijn naam is Josien en ik woon in Bunnik. Samen met een vriendin die ook in Bunnik woont willen we graag nieuwe mensen leren kennen door een een kook/eetclubje op te richten! We houden van lekker eten, spelletjes spelen en natuurlijk koken. We eten veganistisch en zouden het dan ook fantastisch vinden om één keer in de maand met een groepje veganistisch te eten/koken en nieuwe ideeën op te doen. Voel jij je aangesproken? Reageer dan gerust! Groetjes, Josien en Violet

https://www.eetclub.nl