Hallo, ik ben Sanne
lid sinds december 2014
your image

Woonplaats: Den Haag

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 27

Ik ben 27 jaar en woon in Scheveningen, direct aan zee. Ik hou van lekker koken (hoewel ik daar te weinig aan toe kom), gezellig borrelen na werk en natuurlijk ook van uit eten gaan! De rest van mijn vrije tijd besteed ik veel op het strand, lekker wandelen, een boek lezen of beachvolleyballen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik hou van gezelligheid en lekker eten met een wijntje erbij
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Oproepen

Eet/borrelclub Den Haag en Scheveningen

Sa

Sanne, Den Haag
2019-03-16

Bekeken: 35

Aangemeld: 2

Gereageerd: 0

Ha allemaal! 

Na een tijd lang deel te zijn geweest van een hele gezellige eetclub - die inmiddels om verschillende redenen waaronder verhuizingen een beetje is dood gebloed - wil ik weer een poging wagen! Het lijkt mij leuk om met wat gelijkgezinde mensen uit Den Haag/Scheveningen en omstreken om af en toe samen een drankje te doen na werk, gezellig een hapje te eten (thuis of in de stad) of bijvoorbeeld samen naar het strand te gaan of een pubquiz te doen. Zelf woon ik in Scheveningen en ben ik groot fan van het strand, dus het zou leuk zijn om een clubje mensen te vinden die dat met mij delen. Dus ben jij tussen de 23 en 35 jaar (zelf ben ik 27), woon je in den haag en herken je je in bovenstaande? Dan hoop ik dat je je aanmeldt :-) 

https://www.eetclub.nl

Haagse dames gezocht voor nieuwe eetclub! (20-30 jaar)

Marjolein,
2018-09-25

Bekeken: 230

Aangemeld: 6

Gereageerd: 0

Hi Eetclubbers,

Ik ben op zoek naar gezellige dames om een eetclub mee op te zetten in Den Haag! Voornamelijk omdat mijn bestaande vriendenkring inmiddels door heel Nederland verspreidt zit.

Het lijkt mij super om samen met leeftijdsgenoten (26) te eten, kletsen, borrelen, restaurantjes uit te proberen, de stad/het strand te ontdekken en bovenal nieuwe mensen te leren kennen - een Eetclub in de breedste zin van het woord dus :)

Stuur mij een berichtje als het je leuk lijkt aan te sluiten!