Hallo, ik ben Merel
lid sinds november 2016
your image

Woonplaats: Eindhoven

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 27

Ik ben Merel, 27 jaar en woon sinds een paar maanden in Eindhoven. Ik ben hier heen verhuisd om samen te wonen met mijn vriend en ook een nieuwe baan gestart. Ik heb een grote passie voor koken en eten, dus lijkt me super leuk om andere foodies in Eindhoven te leren kennen!
Alles wat we moeten weten over jou?
Sinds een paar maanden eet/drink ik suiker en alcohol-vrij. Begon als een maand challenge, maar bevalt zo goed dat ik niet meer terug wil :)
Kookniveau
Ik wil graag experimenteren in de keuken en samen met de eetclub nieuwe gerechten en stijlen uitproberen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Kooktijdschriften
Mijn reizen
Oproepen

Healthy foodies Eindhoven (suikervrij) 20-35 jaar.

Me

Merel, Eindhoven
2019-03-10

Bekeken: 102

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

Hi health foodies, 

Ik ben op zoek naar mensen die ook gek zijn op (gezond) eten. Sinds kort woon ik Eindhoven en sinds enkele maanden eet/drink ik suikervrij en alcoholvrij. Ik heb via deze site al een leuk kookgroepje gevonden, echter ben ik ook op zoek naar mensen die net als ik bezig zijn met gezond en/of suikervrij eten om samen recepten te delen en uit te proberen! 

Dus zijn er meer mensen tussen de 20 en 35 jaar in regio Eindhoven die het leuk vinden gezonde recepten uit te proberen, stuur me een berichtje :) 

Groetjes, Merel

https://www.eetclub.nl

Gezellig samen eten in Eindhoven

Anne,
2018-09-02

Bekeken: 316

Aangemeld: 6

Gereageerd: 0

Hallo,

Ik ben Anne, 29 en woon nu ruim een jaar in Eindhoven. Ik merk dat met een full-time baan het een uitdaging is om nieuwe mensen te leren kennen in mijn omgeving. Het lijkt me erg leuk om met een aantal anderen af en toe af te spreken om bijvoorbeeld samen te koken of ergens te gaan eten of een drankje te doen.

Ik ben zelf WO-opgeleid en heb een enorme passie voor mijn werk, verder reis ik graag, ben een film fanaat en hou ik van goede gesprekken. 

Groetjes,

Anne