Eetclub Rotterdam 25-35 jaar - eetclub.nl
Eetclub Rotterdam 25-35 jaar
Niet meer op zoek naar nieuwe leden

Carolien, Rotterdam
2022-07-14

Bekeken: 1060

Aangemeld: 13

Gereageerd: 0

Hoi Levensgenieters!

Ik woon inmiddels al een tijdje in Rotterdam en heb inmiddels al wat mensen leren kennen, maar toch lijkt het mij leuk om mijn kennisenkring nog een beetje uit te breiden. Daarnaast hou ik ontzettend van koken (en eten ;)) dus wat mij betreft een hele goede combi!

Zelf ben ik 26 jaar en woon in een appartementje in Rotterdam. Ik run een eigen mode webshop en studeer daarnaast Rechten. Naast koken vind ik het leuk om de deur uit te gaan om ergens lekker een wijntje te drinken of ergens een hapje te eten.

Het zou super leuk zijn om in contact te komen met andere wijnliefhebbers en kookfanaten. Het liefst in de leeftijd 25-35, maar stuur ook gerust een berichtje als je wat ouder of jonger bent! Leeftijd is natuurlijk maar een getal ;)

 

Ideaal voor
vrouw , 20s, 30s
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Het dieet van deze eetclub...
Ik eet alles
Wij koken met ingrediënten van..
De nieuwste trend
We krijgen inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media

Meld je aan bij deze eetclub of stel een vraag

 • Da

  David uit Berkel en Rodenrijs
  21 July 2017

  Aangemeld

  Hoi Caro, Ik wil graag bij jouw eetclub omdat...

 • Sas M uit Hilversum
  27 July 2017

  Aangemeld

  Hoi Caro, Ik wil graag bij jouw eetclub omdat ik binnenkort ga verhuizen naar Rotterdam. Groetjes, Sas.

 • mi

  michelle
  2 August 2017

  verzoek

  Hoi Caro, Ik wil graag bij jouw eetclub omdat...ik ook dol op koken, eten, uiteten en uiteraard wijn ben. En daarbij lijkt het me leuk om op deze manier nieuwe mensen bij te leren kennen. Groetjes michelle

 • Carla uit Rotterdam
  3 August 2017

  verzoek

  Hoi Caro, Ik wil mij graag aanmelden bij je kookclub, lijkt mij erg leuk om met een groep gezellig te koken borrelen en nieuwe tentjes in Rotterdam te ontdekken.

 • Anne uit Rotterdam
  7 August 2017

  verzoek

  Hi Caro! Het lijkt me leuk om bij jouw eetclub te komen, en gezellig met elkaar te koken en nieuwe restaurantjes te ontdekken in Rotterdam!

 • Sanne uit Schiedam
  13 August 2017

  verzoek

  Hoi Caro, Het zou mij erg leuk lijken om aan te sluiten bij jouw eetclub. Ik ben een liefhebber van lekker eten en wijn :) Ik zou graag mijn sociale kring uit willen breiden met mensen die dit met mij willen delen. Groetjes Sanne 

 • Su

  Sunil
  13 August 2017

  verzoek

  Beste Caro, Ik zag je oproep en zou het leuk vinden om mee te doen. Ik woon in Capelle en ben 38 jaar, ik hou van koken en op deze manier ook in contact te komen met nieuwe mensen. Graag hoor ik van je. Grtz, Sunil

 • Ja

  Jacky
  28 August 2017

  verzoek

  Hoi Caro, Je oproep sprak me erg aan en vroeg me af of je al eetclub al gestart is. Zo niet zou ik me graag aansluiten als dat nog mogelijk is. Groetjes Jacky.

 • Is

  Isa Frijns uit Rotterdam
  10 September 2017

  verzoek

  Hoi Caro, Ik wil graag bij jouw eetclub omdat...het mij erg gezellig lijkt om nieuwe mensen en nieuwe foodspots in Rotterdam te ontdekken!

 • Kim Overweel uit Dordrecht
  11 September 2017

  verzoek

  Hoi Caro, Ik wil graag bij jouw eetclub omdat het me gezellig lijkt om met een groepje leuke meiden Rotterdam, al etend en drinkend, verder te ontdekken! Nieuwe contacten zijn natuurlijk ook altijd welkom :)

 • Willeke uit Rotterdam
  11 December 2017

  verzoek

  Levensgenieter aan levensgenieter. over! Het lijkt me gers om eens een hapje of drankje te doen! met of zonder andere eetclubbies. Heb t prima naar mn zin hier en kwam op de site terecht. Het concept vind ik leuk en wil ik zeker supporten! Groetjes, Willeke

 • Lise uit Amsterdam
  28 July 2018

  verzoek

  Hoi Caro, Ik wil graag bij jouw eetclub omdat. het me onwijs leuk lijkt om met nieuwe mensen van ongeveer mijn leeftijd samen te komen om lekker te koken of samen drankjes te doen in Rotterdam. Vrienden van mij wonen verspreid over Nederland, dus een gezellig eetclubje in Rotterdam hebben dat regelmatig samenkomt lijkt me erg leuk!

 • Sarla uit Hellevoetsluis
  27 April 2019

  verzoek

  Hoi Caro, Ben je nog opzoek naar leden? Jou oproepje sprak mij wel heel erg aan. En ik leer graag nieuwe mensen kennen. Groetjes

Log in om je aan te melden of een vraag te stellen

Anderen bekeken ook deze oproepen