Hallo, ik ben Carolien
lid sinds July 2017
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 32

Ik ben een echt gezelligheidsdier en vind het super leuk om te koken! Daarnaast ben ik een echte wijnliefhebber en vind het leuk om de laatste hotspots te bezoeken. Ik woon nu sinds een jaar in Amsterdam, en zou het daarom ook erg leuk vinden om nieuwe mensen te leren kennen :)
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik lust echt alles, dus mij is niets gek genoeg ;)
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingredi├źnten van...
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
Oproepen

Eetclub Rotterdam 25-35 jaar

Carolien, Rotterdam
2022-07-14

Bekeken: 1161

Aangemeld: 13

Gereageerd: 0

Hoi Levensgenieters!

Ik woon inmiddels al een tijdje in Rotterdam en heb inmiddels al wat mensen leren kennen, maar toch lijkt het mij leuk om mijn kennisenkring nog een beetje uit te breiden. Daarnaast hou ik ontzettend van koken (en eten ;)) dus wat mij betreft een hele goede combi!

Zelf ben ik 26 jaar en woon in een appartementje in Rotterdam. Ik run een eigen mode webshop en studeer daarnaast Rechten. Naast koken vind ik het leuk om de deur uit te gaan om ergens lekker een wijntje te drinken of ergens een hapje te eten.

Het zou super leuk zijn om in contact te komen met andere wijnliefhebbers en kookfanaten. Het liefst in de leeftijd 25-35, maar stuur ook gerust een berichtje als je wat ouder of jonger bent! Leeftijd is natuurlijk maar een getal ;)

 

Leuke eetclub voor echte levensgenieters :)

Carolien, Amsterdam
2022-07-10

Bekeken: 387

Aangemeld: 0

Gereageerd: 7

Hallo mensen van het goede leven, Ik ben opzoek naar een aantal levensgenieters in Amsterdam, die het net zoals ik leuk vinden om een paar keer per maand samen te komen om te koken, uiteten te gaan, lekker te gaan borrelen of bijvoorbeeld een pub quiz te doen. Ik ben zelf 31 jaar en ben ondernemer. Sinds een jaar woon ik in Amsterdam, en hoewel ik al een aantal mensen heb leren kennen zou ik het onwijs leuk vinden om mijn vriendengroep hier nog wat uit te breiden :) Dus hou je net zoals ik van lekker eten, borrelen en al het moois wat het leven te bieden heeft? Schroom dan niet en stuur snel een bericht :)

https://www.eetclub.nl