Eetclubje / borrelclubje gezocht in het mooie Zwolle! - eetclub.nl
Eetclubje / borrelclubje gezocht in het mooie Zwolle!
Niet meer op zoek naar nieuwe leden

Vianne , Zwolle
2019-12-17

Bekeken: 308

Aangemeld: 6

Gereageerd: 2

Hoi!

Mijn naam is Vianne. Ik ben 25 jaar en kom oorspronkelijk uit het mooie zuiden van het land. Door de liefde sinds een paar weken woonachtig in het mooie Zwolle, een flink aantal kilometers verhuisd naar het noorden. 

Ik hou zelf erg van koken en nieuwe recepten uit proberen. Bakken is ook een van mijn favo hobby's, naast sporten, 'kringlopen', en mijn liefde voor interieur. 

Ik zou graag een gezellig eetclubje starten om samen te eten, maar ook om nieuwe mensen (en hopelijk) vrienden te leren kennen. Lijkt het jou wat? Laat het weten!

Groet, Vianne

Ideaal voor
vrouw , 20s, 30s

Meld je aan bij deze eetclub of stel een vraag

 • evelien swiers uit Sint Jansklooster
  16 November 2019

  Aangemeld

  Hoi Vianne , Ik woon sinds een half jaar bij mijn vriend in Sint Jansklooster (dorpje boven Zwolle), zelf kom ik oorspronkelijk uit Den Bosch. Mij lijkt het leuk om me bij je eetclubje aan te sluiten! Groetjes, Evelien

 • Marieke uit Zwolle
  17 November 2019

  Aangemeld

  Hoi Vianne , Leuk berichtje! Ik woon ook alweer een tijdje samenwonen in het mooie Zwolle. Gezelligheid in combinatie met lekker eten vind ik een perfecte combi! Het lijkt me daarom ook leuk om me aan te melden voor het eetclubje :)

 • Mascha uit Zwolle
  20 November 2019

  verzoek

  Hoi Vianne , Ik ben begin dit jaar vanuit het midden van het land naar Zwolle. Ook voor de liefde. Ik vind het lastig om nieuwe vrienden te maken, en een eetclub lijkt me een leuke en gezellige manier. Ik hou van koken, reizen en fotografie. Ik sluit me graag aan bij jou club. Groet Mascha

 • Ev

  Evelien uit Zwolle
  20 November 2019

  Aangemeld

  Hoi Vianne , Ik wil graag bij jouw eetclub omdat het me leuk lijkt om je te ontmoeten en samen gezellig te eten!

 • Le

  Leroy uit Zwolle
  23 November 2019

  Aangemeld

  Hoi Vianne, Klinkt super gezellig! Het lijkt mij ook erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Heb je nog een stoeltje over? :)

 • Anna uit Zwolle
  27 November 2019

  Aangemeld

  Hoi Vianne , Het lijkt me erg leuk om me aan te melden, ik kom uit Zwolle, op dit moment voor mijn afstudeerstage in Amsterdam maar bijna elk weekend in Zwolle te vinden. Daarnaast ben ik ook van plan hier terug te komen wanneer ik mijn studie heb afgerond. Ik vind het heerlijk om lekker te borrelen en alle tentjes uit te proberen opzoek naar Leuke culinaire ervaringen. Koken vindt ik ook heerlijk, ik ben niet de beste chef in de keuken maar altijd in om iets lekkers op tafel te zetten.

 • Mi

  Milou uit Zwolle
  29 December 2019

  Hoi Vianne! Ik wil graag bij jouw eetclub omdat ook ik nieuw ben in Zwolle en het mij leuk lijkt om nieuwe mensen te leren kennen die hier ook sinds kort wonen en om zo ook af en toe in de buurt een drankje te doen met een groep in de buurt.

 • Meishe Faber uit Zwolle
  25 February 2020

  Ha Vianne! Je berichtje sprak me heel erg aan! Is jullie eetclub al rond of is er nog ruimte voor eentje meer? Groetjes!

Log in om je aan te melden of een vraag te stellen

Anderen bekeken ook deze oproepen