Hallo, ik ben Leroy
lid sinds November 2019
your image

Woonplaats: Zwolle

Geslacht: man

Leeftijd: 27

Hee hallo! Mijn naam is Leroy en ik ben drie jaar geleden komen wonen in Zwolle! Het lijkt mij echt super leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Ik ben nog heel erg lerende in de keuken maar ook erg nieuwsgierig! Ik kom er steeds meer en meer achter hoe belangrijk eten voor je is. Even goed aandacht besteden aan een recept, dit lekker klaarmaken en vervolgens de tijd nemen om van je eigen gerechte te genieten. Hier word ik gelukkig van en het lijkt me heel mooi om dit te kunnen delen met een groepje gezellig mensen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik heb een traumatische ervaring met spruitjes.. kun jij mij hier misschien mee helpen?
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Mijn vrienden
Oproepen

Vleugje gezelligheid te Zwolle

Leroy, Zwolle
2019-11-30

Bekeken: 400

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hoi!

Ik ben Leroy en het lijkt mij super leuk om af te spreken met een groepje mensen om samen te gaan eten, koekjes bakken, spelletjes te doen of gewoon gezellig te stad in!!

Zelf ben ik niet zo'n super held in de keuken maar ik zou hier heel graag beter in willen worden! Lijkt het jou ook wat? Laat het even weten!

Handig als je je 06 deelt via een privé bericht dan kunnen we sneller afspreken i.v.m. kapotte e-mail notificaties op eetclub.nl :)

Heel veel zin aan!

Groetjes Leroy

https://www.eetclub.nl

Eetclubje / borrelclubje gezocht in het mooie Zwolle!

Vianne , Zwolle
2019-12-17

Bekeken: 626

Aangemeld: 6

Gereageerd: 2

Hoi!

Mijn naam is Vianne. Ik ben 25 jaar en kom oorspronkelijk uit het mooie zuiden van het land. Door de liefde sinds een paar weken woonachtig in het mooie Zwolle, een flink aantal kilometers verhuisd naar het noorden. 

Ik hou zelf erg van koken en nieuwe recepten uit proberen. Bakken is ook een van mijn favo hobby's, naast sporten, 'kringlopen', en mijn liefde voor interieur. 

Ik zou graag een gezellig eetclubje starten om samen te eten, maar ook om nieuwe mensen (en hopelijk) vrienden te leren kennen. Lijkt het jou wat? Laat het weten!

Groet, Vianne