Gezelligheid met lekker eten en drinken! - eetclub.nl
Gezelligheid met lekker eten en drinken!
Op zoek naar nieuwe leden
Ju

Judith, Zevenaar
2019-01-23

Bekeken: 250

Aangemeld: 8

Gereageerd: 4

Ben jij ook op zoek naar gezelligheid onder het "genot" van een hapje en drankje? Variërend van een tapas / cocktail avondje tot aan een mooi 3 (of meer) gangen menu? Dan denk ik dat wij naar hetzelfde opzoek zijn! 

Wij zijn Judith (31) en Kelly (26) en zijn opzoek naar mensen om gezellig mee te eten en drinken. We vinden het leuk om dingen uit te proberen maar een "simpele" kaasfondue is ook prima! Lekker drankje erbij, top! Naast de eet/drink avonden vinden we het ook leuk om mee te doen aan bijv. Een wijn spijs wandeling, een terrasje pakken, spelletjes avond of leuke restaurantjes ontdekken! Daarbij staat vooral de gezelligheid voorop! De regio is zevenaar/Arnhem en alles wat daar tussen in of dicht omheen valt. 

Dus voel jij je aangesproken en lijkt het je gezellig eens in de 4 a 6 weken wat leuks af te spreken? Reageer dan vooral ;-) 

Ideaal voor
vrouw , 20s, 30s

Meld je aan bij deze eetclub of stel een vraag

 • Wi

  Willemijn uit Arnhem
  25 januari 2019

  Aangemeld

  Hoi Judith, Klinkt allemaal superleuk, ik sluit me graag aan! Ik houd heel erg van koken maar vind het ook heerlijk als er voor me gekookt wordt, dus ontdek ook graag nieuwe of bekende eettentjes:) Hoor graag van jullie! Groetjes, Willemijn

 • Ma

  Marloes Feunekes uit Doetinchem
  27 januari 2019

  Aangemeld

  Hoi Judith, Ik wil graag bij jouw eetclub omdat het mij erg gezellig lijkt. Ik ben gek op tapas en gezelligheid. Ik zou me graag toe willen voegen aan jullie eetclub.

 • Ah

  Ahmad Moussawi uit Beirut
  27 januari 2019

  afwijzen

  Hoi Judith, Ik wil graag bij jouw eetclub omdat...

 • Na

  Nathalie uit Doetinchem
  12 februari 2019

  Aangemeld

  Hoi Judith, Ik wil graag bij jouw eetclub omdat het interesse van koken wel heb maar helaas niemand om dit mee te delen. Het lijkt me leuk om mensen te leren kennen en gezellig te koken, uit eten te gaan. Verder kom ik uit Doetinchem, maar heb een auto dus kan mij makkelijk verplaatsen.

 • Mandy uit Doetinchem
  27 maart 2019

  Aangemeld

  Hoi Judith, Ik wil graag bij jouw eetclub omdat ik net 2 maanden in Doetinchem woon, en het me leuk lijkt op deze fijne manier nieuwe mensen te leren kennen!

 • Mi

  Mireille uit Doetinchem
  10 april 2019

  Aangemeld

  Hoi Judith & Kelly, Ik wil me graag bij jullie aansluiten omdat het me erg gezellig lijkt, ik het koken steeds meer ontdek en echt als hobby van mezelf ga zien. Daarnaast houd ik van spelletjes spelen en lekker uit eten gaan, zeker met een (hopelijk) gezellige club! Ik zag al veel reacties, maar ik hoop dat er nog een plekje vrij is! Hoor het graag!

 • Jill uit Doetinchem
  6 juni 2019

  verzoek

  Hoi Judith, Hoi ik ben Jill (27) en half Surinaams. Jaja, lekker eten en koken is mijn hobby! Het enige wat mist zijn de gezellige mensen om dit mee te delen. Ik kom zelf uit Haarlem, en woon sinds kort in Doetinchem. Het lijkt me leuk om met jullie aan te schuiven!! Hopelijk tot snel!

 • Kelly Borkus uit Doetinchem
  30 juli 2019

  Aangemeld

  Hoi Dames, Gezelligheid in combinatie met eten en drinken klinkt als muziek in mijn oren. Daarnaast vind ik het leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Hopelijk zijn er nog plekjes vrij.

 • Angelien Sommers uit Didam
  3 maart 2019

  Hee, Ik ben angelien en ik ben 29 jaar. Ik woon vlakbij arnhem. Ik vind het ook leuk om eten te koken, Ik wil graag bij jouw eetclub omdat Je profiel mij aanspreekt. Ook vind ik het leuk om nieuwe tentjes te ontdekken of een wijntje te drinken. Spelletjes doen vind ik ook leuk en gezellig! Wandelen vind ik ook leuk om te doen. Groetjes, Angelien 

 • Mandy uit Doetinchem
  27 maart 2019

  Hi Judith & Kelly! Ik ben net nieuw in Doetinchem, het lijkt me een fijne manier om nieuwe mensen te leren kennen op deze manier :) Groetjes!

 • Jill uit Doetinchem
  6 juni 2019

  Hey Judith en kelly, Ik ben Jill (27) Jaja, lekker eten en koken is ook mijn hobby! Ik woon sinds kort in Doetinchem ( Ik kom uit Haarlem), en ben opzoek naar gezellige, spontane mensen om heerlijk mee te borrelen, eten, socializen ect. Het lijkt me leuk om bij jullie aan te schuiven! Hopelijk tot snel!

 • Kelly Borkus uit Doetinchem
  30 juli 2019

  Hoi Dames, Gezelligheid in combinatie met eten en drinken klinkt als muziek in mijn oren. Ik ben Kelly en 30 jaar en een liefhebber van gezelligheid en eten :P Lijkt mij zeker leuk om bij jullie aan te schuiven. Gezien de vele reactie hoop ik dat er nog een plekje vrij is.

Log in om je aan te melden of een vraag te stellen

Anderen bekeken ook deze oproepen