Gezelligheid met lekker eten en drinken! - eetclub.nl
Gezelligheid met lekker eten en drinken!
Op zoek naar nieuwe leden
Ju

Judith, Zevenaar
2019-01-23

Bekeken: 76

Aangemeld: 4

Gereageerd: 0

Ben jij ook op zoek naar gezelligheid onder het "genot" van een hapje en drankje? Variërend van een tapas / cocktail avondje tot aan een mooi 3 (of meer) gangen menu? Dan denk ik dat wij naar hetzelfde opzoek zijn! 

Wij zijn Judith (31) en Kelly (26) en zijn opzoek naar mensen om gezellig mee te eten en drinken. We vinden het leuk om dingen uit te proberen maar een "simpele" kaasfondue is ook prima! Lekker drankje erbij, top! Naast de eet/drink avonden vinden we het ook leuk om mee te doen aan bijv. Een wijn spijs wandeling, een terrasje pakken, spelletjes avond of leuke restaurantjes ontdekken! Daarbij staat vooral de gezelligheid voorop! De regio is zevenaar/Arnhem en alles wat daar tussen in of dicht omheen valt. 

Dus voel jij je aangesproken en lijkt het je gezellig eens in de 4 a 6 weken wat leuks af te spreken? Reageer dan vooral ;-) 

Ideaal voor
vrouw , 20s, 30s

Meld je aan bij deze eetclub of stel een vraag

 • Wi

  Willemijn uit Arnhem
  25 januari 2019

  Aangemeld

  Hoi Judith, Klinkt allemaal superleuk, ik sluit me graag aan! Ik houd heel erg van koken maar vind het ook heerlijk als er voor me gekookt wordt, dus ontdek ook graag nieuwe of bekende eettentjes:) Hoor graag van jullie! Groetjes, Willemijn

 • Ma

  Marloes Feunekes uit Doetinchem
  27 januari 2019

  Aangemeld

  Hoi Judith, Ik wil graag bij jouw eetclub omdat het mij erg gezellig lijkt. Ik ben gek op tapas en gezelligheid. Ik zou me graag toe willen voegen aan jullie eetclub.

 • Ah

  Ahmad Moussawi uit Beirut
  27 januari 2019

  afwijzen

  Hoi Judith, Ik wil graag bij jouw eetclub omdat...

 • Na

  Nathalie uit Doetinchem
  12 februari 2019

  Aangemeld

  Hoi Judith, Ik wil graag bij jouw eetclub omdat het interesse van koken wel heb maar helaas niemand om dit mee te delen. Het lijkt me leuk om mensen te leren kennen en gezellig te koken, uit eten te gaan. Verder kom ik uit Doetinchem, maar heb een auto dus kan mij makkelijk verplaatsen.

Log in om je aan te melden of een vraag te stellen

Anderen bekeken ook deze oproepen