Koken & nieuwe mensen leren kennen in Delft - eetclub.nl
Koken & nieuwe mensen leren kennen in Delft
Niet meer op zoek naar nieuwe leden

Esther, Delft
2022-07-29

Bekeken: 535

Aangemeld: 1

Gereageerd: 2

Woon je in Delft en vind je het net als ik leuk om voor gasten te koken? Laat je horen, dan kunnen we misschien samen een eetclub beginnen. :)

Ik ben hier net komen wonen en heb eerder via eetclub.nl een gezellige groep gestart in mijn vorige woonplaats Amersfoort. Een fijne manier om nieuwe mensen te leren kennen én het daagde me uit om nieuwe recepten te proberen.

Zelf denk ik aan een groep van zo'n 4 tot 6 personen. We spreken dan iedere maand á twee maanden af en gaan steeds bij iemand anders eten. Ieder neemt dan bijvoorbeeld een gang mee. Samen een keer uit eten lijkt me ook wel wat (nog zoveel te ontdekken in Delft!). 

Andere ideeën? Laten ze horen of meld je aan onder mijn oproepje.

Ideaal voor
man,vrouw , 20s, 30s, 40s

Meld je aan bij deze eetclub of stel een vraag

 • Freek uit Den Haag
  28 July 2020

  Aangemeld

  Hoi Esther, Ik wil graag bij jouw eetclub omdat ik eingelijk nog te vaak in Delft te vinden ben. Indien jullie daarvoor open staan. Dan hoor ik het van jullie. Het lijkt mij een leuke manier om Delft echt als stad goed te leren kennen. En ook het network van mensen te vergroten. Groetjes,

 • Jo

  Jo uit Delft
  1 March 2020

  Hoi Esther, het lijkt me leuk om bij een eetclub aan te sluiten en zag dat jij ook op de oproep van Laura had gereageerd. Ben je daarbij aangesloten ondertussen of wil je nog een eigen clubje vormen?

  Esther uit Delft

  Hoi Jo, leuk dat je je wilt aansluiten! Met het eetclubje van Laura zijn we een datum aan het prikken voor een eerste kennismaking. Je kunt je daar ook aanmelden, of we wachten de reacties op mijn oproepje even af. :)

 • Ch

  Chantal uit Delft
  31 July 2022

  Hoi Esther ik kom uit delft en zou ook graag aan willen sluiten. Ik heb me gister of eergisteren hier op gezet zag je toen nog niet. Groet Chantal

Log in om je aan te melden of een vraag te stellen

Anderen bekeken ook deze oproepen