Hallo, ik ben Esther
lid sinds August 2014
your image

Woonplaats: Delft

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 35

Pas verhuisd naar Delft en nu op ontdekkingstocht door het oude centrum (en mijn woonwijk). Ik heb Amersfoort vaarwel gezegd, dus niet gek dat ik hou van restaurants, terrassen en schattige straatjes. Natuurlijk is zelf koken net zo leuk. Ik maak graag nieuwe gerechten en bak af en toe iets. Het lijkt me leuk om dat eens in de paar weken te delen, en daarmee nieuwe mensen te ontmoeten!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet geen vlees of vis.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
De nieuwste trend
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Oproepen

Koken & nieuwe mensen leren kennen in Delft

Esther, Delft
2022-07-29

Bekeken: 585

Aangemeld: 1

Gereageerd: 2

Woon je in Delft en vind je het net als ik leuk om voor gasten te koken? Laat je horen, dan kunnen we misschien samen een eetclub beginnen. :)

Ik ben hier net komen wonen en heb eerder via eetclub.nl een gezellige groep gestart in mijn vorige woonplaats Amersfoort. Een fijne manier om nieuwe mensen te leren kennen én het daagde me uit om nieuwe recepten te proberen.

Zelf denk ik aan een groep van zo'n 4 tot 6 personen. We spreken dan iedere maand á twee maanden af en gaan steeds bij iemand anders eten. Ieder neemt dan bijvoorbeeld een gang mee. Samen een keer uit eten lijkt me ook wel wat (nog zoveel te ontdekken in Delft!). 

Andere ideeën? Laten ze horen of meld je aan onder mijn oproepje.

Eetclub in Delft zoekt uitbreiding

Esther, Delft
2022-07-29

Bekeken: 419

Aangemeld: 0

Gereageerd: 6

Hoi foodie, borrelaar en keukenprinses! Wij, 4 vrouwen van 31, 31, 33 en 36, zijn op zoek naar uitbreiding van onze net opgerichte eetclub. Met 2 nieuwe leden zijn we helemaal compleet. Vul jij een van die stoelen bij ons aan tafel op? Leuk als je uit Delft (of directe omgeving) komt, ook een dertiger bent, het groepje af en toe thuis kunt ontvangen en natuurlijk blij wordt van koken voor én met anderen. We zijn van plan elkaar eens in de 4 a 6 weken te zien. Meestal koken we (bijvoorbeeld ieder een gang) en soms gaan we uit eten. Laat een berichtje achter als dit je wat lijkt!

Sluit jij je aan bij onze eetclub?

Esther, Amersfoort
2015-01-27

Bekeken: 850

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

Wij zijn 3 meiden (rond de 26 jaar, twee uit Amersfoort, één uit Houten) die kortgeleden begonnen zijn met een eetclub. We hebben nu twee keer samen gekookt en gegeten en zouden het leuk vinden er nog één of twee personen bij te hebben. Aanstaande vrijdag is onze volgende afspraak: als dat niet uitkomt, kun je ook een andere keer meedoen. Je bent dus welkom om je aan te sluiten!

Samen eten in Amersfoort

Esther, Amersfoort
2014-08-22

Bekeken: 857

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

Ik ben 26 jaar, woon sinds ruim een jaar in Amersfoort en het lijkt me leuk om op deze manier nieuwe mensen te leren kennen uit de buurt. We zouden, als het bevalt, maandelijks kunnen afspreken. Er is bij mij thuis aan tafel genoeg ruimte, maar steeds wisselen van plek lijkt me ook prima. Lijkt het je leuk om met een groepje van ongeveer vier meiden af en toe eens te koken en te eten, reageer dan even op dit berichtje. Ik ben benieuwd!

https://www.eetclub.nl

Ruimte voor uitbreiding van gezellige eetclub!

Laura, Delft of Den Haag
2020-03-09

Bekeken: 736

Aangemeld: 8

Gereageerd: 2

Door verhuizingen is onze gezellige eetclub wat gekrompen en daarom zouden we het erg leuk vinden om weer wat uit te breiden. En zo een frisse start van 2020 te maken!

We koken meestal één keer in de zes weken bij één van ons thuis en gaan ook wel eens uiteten. Nu zijn we met z'n drietjes en er is ruimte voor drie nieuwe vrouwen (dertigers/veertigers). Meestal spreken we in Den Haag of Delft af.

Heb jij interesse? Stuur me dan een berichtje, Laura