Hallo, ik ben Claire van den Adel
lid sinds November 2017
your image

Geslacht: vrouw

Ik ben Claire, 26 jaar oud en woon in Utrecht met mijn vriend Alex. Ik werk fulltime als bedrijfsjurist. In mijn vrije tijd doe ik aan bootcamp en yoga. In de weekenden spreek ik graag af met mijn familie en vriendinnen. Een avondje lekker op de bank Netflixen is ook zeer aan mij besteed. Daarnaast vind ik het leuk om te koken en uit eten te gaan. Ook etentjes thuis organiseren vind ik erg gezellig.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet zo gevarieerd mogelijk en wissel af met vis, vlees en vegetarische gerechten. Ik ben geen sterrenchef, wel probeer ik zonder pakjes en zakjes te werken en ben ik altijd op zoek naar nieuwe recepten. Ik lust in principe alles, van heel pittig eten ben ik minder fan. De Italiaanse en Franse keuken is mijn favoriet!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Kooktijdschriften
Oproepen

Borrelclub

Claire van den Adel,
2018-07-24

Bekeken: 672

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

Ik ben 26 jaar en woon sinds mijn studententijd in Utrecht. Ik zit al in een hele leuke eetclub en dat smaakt naar meer! Ik zou er graag nóg een clubje bij willen. Voor mij hoeft dat niet per se een ‘eetclub’ te zijn, een ‘borrelclub’ lijkt mij ook heel leuk. Naast borrelen lijkt het me leuk om bijvoorbeeld met elkaar uit eten te gaan, te gaan stappen, een festival te bezoeken, of een filmpje te kijken. Lijkt dit jou wat, laat het me weten! 

 

Liefs,

 

Claire

https://www.eetclub.nl

Gezellig eetclub in Utrecht!

Linda, Utrecht
2017-11-01

Bekeken: 656

Aangemeld: 8

Gereageerd: 0

Hoi Allemaal,

Ik ben Linda en ik ben 25 jaar oud. Ik woon sinds 2 maanden in Utrecht, omdat ik ben begonnen met de master orthopedagogiek. Ik hou heel erg van koken en ik zou het leuk vinden om wat nieuwe mensen te ontmoeten (rond de 22- 30 jaar), om samen mee te koken/eten/wijntjes of biertjes mee te drinken! Ik lust vrijwel alles, ik ben alleen niet zo dol op vis. Verder vind ik het leuk om nieuwe recepten uit te proberen en ik hou er van om een balans te vinden tussen gezond eten, maar ook af en toe zondingen;) Ik zou het leuk vinden om zo'n één keer per 2 weken - één keer per maand samen te komen. Naast het koken hou ik erg van gitaar spelen, zingen, lezen, uitgaan en drankjes doen met vrienden. 

Lijkt het je leuk om een eetclub op te starten? Stuur dan een berichtje;)

 

Groetjes Linda