Hallo, ik ben Anna
lid sinds November 2017
your image

Woonplaats: Leiden

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 31

Ik ben net afgestudeerd en net terug van een lange reis door Australië en wil nu wat meer tijd maken voor de dingen die ik leuk vind, onder andere koken en eten. Ik ontmoet graag nieuwe mensen waarmee ik nieuwe recepten kan gaan uitproberen en lekker kan gaan eten, zowel thuis als uit. Hoewel ik wel vlees eet, ben ik geïnteresseerd in vegetarisch koken, hier wil ik graag meer over leren.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet nagenoeg alles, hoewel er een aantal ingrediënten niet mijn voorkeur hebben, ben ik altijd bereid om ze te proberen en wie weet wel lekker ga vinden als het op een andere manier wordt klaargemaakt.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Mijn reizen
Oproepen

Gezellige studenten/starters om lekker mee te koken, eten of borrelen gezocht

Anna, Leiden
2017-12-29

Bekeken: 549

Aangemeld: 8

Gereageerd: 1

Hoi allemaal,

Mijn naam is Anna, ik ben 23 jaar en woon in Leiden. Ik ben net afgestudeerd en op zoek naar een baan. Ik ben daarnaast net terug van een mooie reis en wil het ontmoeten van nieuwe mensen graag doorzetten. Het lijkt me leuk om met een groepje af en toe samen te koken, uit eten te gaan of andere dingen te ondernemen zoals borrelen of een spelletje spelen. Ik probeer graag nieuwe recepten of gerechten uit maar maak ook graag klassiekers die altijd goed zijn. 

Spreekt mijn berichtje je aan en het lijkt het je ook leuk om nieuwe mensen te leren kennen, laat dan een berichtje achter!

https://www.eetclub.nl

Gezellige groep meiden, om samen te eten, borrelen en andere leuke dingen te ondernemen

Manon , Den Haag
2017-12-13

Bekeken: 731

Aangemeld: 8

Gereageerd: 0

Hoi allemaal!

Mijn naam is Manon, ik ben 24 jaar en woon sinds een paar maanden in Den Haag. Ik heb in Groningen pedagogiek gestudeerd en werk nu in de jeugdzorg in Den Haag. Omdat ik de gezellige eet-avondjes met mijn studie vriendinnen erg mis en ik hier nog niet veel mensen ken lijkt het me erg leuk om op deze manier nieuwe mensen te leren kennen in Den Haag. Ik hou er van om gezellig samen te koken, eten, kletsen en te eindigen met een wijntje of chocola op de bank. Daarnaast lijkt het me ook erg leuk om met elkaar andere gezellige dingen te ondernemen. 
Lijkt het jou ook leuk om nieuwe mensen te leren kennen en samen gezellige dingen te doen; laat dan een berichtje achter. 

Liefs Manon